reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja prywatnie, pytalam czy ty na nfz bo zlecila badania a na nfz nie czesto sie zdarza ;p

Nie wierze.... ciaza blizniacza dwuowodniowa dwukosmowkowa najlepsza możliwych. Serduszka bija jednemu 153 drugiemu 161... ! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Całym serduchem jestem z tobą gratuluje❤️

@Oczekujaca123 wspaniale [emoji7][emoji7] a co powiedziala na wyniki listeriozy
@Destino Ze przebyta, nie ma zakazenia teraz ;)

Dzieki dziewczyny ! ;*

Fajnie wiedziec, ze ktos jsst z nami myslami i trzyma kciuki. Cieszymy sie ogromnie
Juz wiem , ze w czasie ciazy bede miala.zmiane lekarza na profesora ktory zajmuje sie ciazami mnogimi ale poki co zostaje u niej , bo ona boi sie ze profesor mi moze niektore leki odstawic a ona chce bym brala jak najdłużej wszystkie. Uff.... jestem spanikowana..

Porzeczka1234 przeze mnie te misie zjadlas ? ;p na zdrowie :D jaki cukier?

@Destino Ze przebyta, nie ma zakazenia teraz ;)

Dzieki dziewczyny ! ;*

Fajnie wiedziec, ze ktos jsst z nami myslami i trzyma kciuki. Cieszymy sie ogromnie
Juz wiem , ze w czasie ciazy bede miala.zmiane lekarza na profesora ktory zajmuje sie ciazami mnogimi ale poki co zostaje u niej , bo ona boi sie ze profesor mi moze niektore leki odstawic a ona chce bym brala jak najdłużej wszystkie. Uff.... jestem spanikowana..

Porzeczka1234 przeze mnie te misie zjadlas ? ;p na zdrowie :D jaki cukier?
No odświeżalam i tak się czestowałam cukier zmierzę jutro zobaczymy :p ważne że są 2 bąbelki .

@monia84111 ja bym nie odstawiała encortonu tak wcześnie przynajmniej do 16 tygodnia bym brała schodząc z dawki. Ja brałam do 20 ok 5 tygodnia na własną rękę. Ja też uważam że u Ciebie za wysoka dawką i schodzenie z niej w ciągu 12 dni to za szybko. To oczywiście moje zdanie Ty zrobisz jak uważasz za słuszne

Dziewczyny dziekuje za Wasze odpowiedzi.
No wiec ANA 2 mam w 1:2560 typ drobnoziarnisty. Co najsmieszniejsze ANA1 mam ujemne. Mieszkam w Uk i dopiero co wrocilam z Polski, wiec nie dam razy zrobic ana3 :/
Komorki NK 21%, wiec tez dosc wysoko. Encorton mam brac od 1dc 20mg przez 3 miesiace, ale po 2 cyklu mam skontrolowac NK i wrocic do immunologa. Moja immunolog nie widziala tych wynikow ANA2, bo dostalam je juz po powrocie. Do tego nie przepisala mi heparyny, bo homocysteine mam ladna, jakos 6,3, a czynnikiem VR2 nie kazala sie przejmowac! Masakra. Ja juz sobie zalatwilam kilka opakowan Clexane na poczatek, a potem mam nadzieje ze moj gin mi go przepisze.
Wiecie, zalamalam sie tymi wynikami.
Biore od jakiegos czasu Acard, metyle, colostrum i kilka innych supli i juz wszystkiego sie chwytam.
Mysle, zeby sie wybrac do Pasnika, ale loty do Lodzi sa tragiczne :/
Tylko sobie w leb strzelic!

reklama
Do góry