reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 idź na wizytę, bo tak to możemy się tylko domyślać. A tak zbada cię, zrobi usg i będziesz miała pewność :) a jeśli ci powie że za bardzo panikujesz to po prostu zmień gin jak trzeba.... Dla mnie lekarz jest dla pacjenta. I jeśli ten jest przewrazliwiony to lekarz na uspokoić a nie dokładać stresu.... Moja gin akurat już doskonale wie że jak mnie coś martwi to do niej jadę albo dzwonie i nie ma problemu. Zawsze mnie przyjmie nawet między pacjentkami :)

reklama
@Oczekujaca123 idź na wizytę, bo tak to możemy się tylko domyślać. A tak zbada cię, zrobi usg i będziesz miała pewność :) a jeśli ci powie że za bardzo panikujesz to po prostu zmień gin jak trzeba.... Dla mnie lekarz jest dla pacjenta. I jeśli ten jest przewrazliwiony to lekarz na uspokoić a nie dokładać stresu.... Moja gin akurat już doskonale wie że jak mnie coś martwi to do niej jadę albo dzwonie i nie ma problemu. Zawsze mnie przyjmie nawet między pacjentkami :)
Na to licze, ze taką lekarka sie okaze... na ktora moge liczyc i nie skomentuje ze panikuje czy cos...
Zaraz sie zbieram. Tylko boje sie ze siedzenie tam pogorszy sytuacje... najbezpieczniej czuje sie lezac... ale przeciez jakos na wizyte trzeba isc.. eh :(

@olaa90 u mnie 22. Ciagle bole brzucha, ciągłe leżenie i skracacjaca sie szyjka. Doszla do tego infekcja.
Informacje o magnezie mam od mojej gin jak w 1 trym bolal brzuch to zabronila końskich dawek.
Ja marze żeby wytrzymać do 30tc.
@Oczekujaca123 brązowa krew to stara krew i faktycznie wygląda to na oczyszanie sie krwiaka. Daj znać jak po wizycie :**

@Oczekujaca123 no na pewno jest to mocno niepokojące. Ale nadzieja umiera ostatnia...
Poza tym powtórzę co pisałam tu milion razy-ja przy wczesnej ciąży myślałam wręcz,że załapałam zapalenie jajników albo sama nie wiedziałam czego,tak mnie bolało podbrzusze...

reklama
Do góry