@Beciiia-87 - dziękuję za odpowiedź odnośnie laparo;* a powiedz mi, jakie zalecenia odnośnie starań dostałaś? ile musisz odczekać? mi wstępnie gin. powiedziała, że 3-4 miesiące.
Czy do narkozy byłaś intubowana? Ja się tego mega boje, bo potem ponoć ból gardła, itd. Kurcze, akurat zima idealna na kąpiele w gorącej wodzie, a tu będzie dupa
nie będę mogła... szkoda, pewnie przez miesiąc tak trzeba się będzie pilnować? a jak z dietą po? musiałaś jakąś szczególną pilnować?
@Bunia10 - nie rozumiem, jak mogli Ci powiedzieć w ten sposób, że "zepsułaś statystyki"?! WTF? my nie jesteśmy królikami doświadczalnymi, za przeproszeniem, by psuć statystyki :/ Co za barany! Takie teksty i rozmowy to bez kitu trzeba by było nagrywać!:/
@olaa90 - jak dziś samopoczucie?
@marshia - jak mijają kolejne tygodnie? teraz pewnie jakoś krzywa cukrowa powoli? daj znać jak wyniki!
@marzycielka81 - dziękuję kochana!!! ;* Tak idę na oddział IV, ten co ostatnio - onkologiczny. Mam przyjść w niedzielę o 8.00 rano, zabieg mam mieć w poniedziałek. Dziurki robią gdzie? Właśnie dr mi powiedziała, że standardowo jest 4 tyg. L4, ale jak to usłyszałam to zwariowałam... myślałam, że z 2 tyg. Chyba aż tak długo nie będę chciała siedzieć w domu... uproszę ją o te 2- max 3 tyg. A powiedz proszę, jak się czułaś po? Jak szybko doszłaś do siebie z codziennymi zadaniami? Po jakim czasie pozwolili Ci się starać? :*
@burczuś - dziękuję, jeszcze troszku... ;* mam nadzieję, że w styczniu obie będziemy mogły razem wystartować powoli ze starankami<3
@Destino - Helenka bardzo mi się spodobała! Piękne imię <3
@Oczekujaca123 i
@plastulinka dajcie znać co u Was, trzymam mocno kciuki! ;*