plastulinka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pasek pokazuje pik LH... jeżeli nie robiłaś testów codziennie to teraz nie miarodajne jest.Dziewczyny doradzcie mi.
Ech zapitolilam z tym, że nie sprawdziłam paskiem czy była ovu .. Ale na logikę jeżeli w środę pęcherzyk miał 15mm to w czwartek na inofem ie 17 w piątek 19mm (i od tego dnia mógł peknac ..) bo w sobotę popołudniu to pasek był bladzioch czyli ovu już nie będzie..kurde w dupe.
Na jakiekolwiek objawy nie mam co liczyć jeszcze.
Chyba wezmę we wtorek ten zastrzyk.
Ja bym poczekała i zrobiła najwcześniej 10dpo... i gdyby była biel... to do powtórzenia.No chyba tak gdzies mialam owu bo 29 w 17dc bylam na monit to juz byl plyn w zatoce, to jak mam 23dc to najlepiej 25dc zrobic test? Idzie sie wykonczyc to czekanie najgorsze...
Sto lat [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny wczoraj nasza Zosia skończyła roczek. Jak ten czas leci ! Życzę każdej aby doświadczyła cudu macierzyństwa
Ja nie z okolic wiec nie pomogę.Zalamalam się trochę
Jeżdżę po lekarzach, szukam przyczyny u siebie. Dziś odebralismy wynik nasienia. Z początku czytam wszystko ok aż doszłam do morfologii 0%
Czyli teraz trzeba się wziąć za żołnierzyki.
Znacie/polecacie jakiegoś urologa/androloga Wrocław i okolice?