Porzeczka1234
Fanka BB :)
Kochana mnie cmentarz też niestety wszystko przypomina jest klatka po klatce wszystko co się wydarzyło i też płaczę zawsze ale musimy wierzyć że nasze maluszki bawią się razem w niebie i w pewnym sensie są z nami! Ściskam@Porzeczka1234 wooooow! Zdrówka dla naszej Zosieńki Ale ten czas leci
@marzycielka81 super, ze podjęliście tą decyzje! Tez byłam na to nastawiona. Takie dzieciątko żyje w nas 9 miesięcy i ja jestem zdania, że jest tak samo „moje” wtedy .
@dagmarie25 @monia84111 witajcie. Przykro z powodu strat, kciuki za udane kolejne ciąże @monia84111 ja bym dodała luteinę jeśli plamisz. Jutro zbadałabym betę, progesteron i jeśli jest problem z tarczycą to pakiet: Tsh, ft3 i ft4.
Ja byłam dziś na cmentarzu, ogarnąć wypalone znicze, poszłam tez na grób dziecka nienarodzonego . Strasznie on brzydki i nie rozumiem jak jakiś projektant mógł takie coś stworzyć, ale nie zmienia to faktu, ze poniżej tysiące świeczek. Popłakałam sobie potężnie, nie mam problemu, ze obok ludzie chodzà i patrzą, poprosiłam, żeby teraz ta moja niunia została ze mną na dobre.
Jeśli chodzi o komórkę dawczyni zgadzam się z twoimi myślami tzn ja też zawsze myślałam tak że to ja będę nosić dziecko 9 miesięcy a genetycznie będzie łatwiej jak mąż da plemniczki.
Tak Zosia to poważna panna haha ! Dziekuje za życzenia
Pamiętaj Majeczka niedługo będzie z Wami i wszystko będzie dobrze !
@Oczekujaca123 dziękuję
Ostatnia edycja: