reklama
burczuś
Fanka BB :)
@magda1208 u mnie nic czekam na styczniowe starania a że ja ze stycznia to może a nuż
Ostatnia edycja:
marzycielka81
@JoannaRak trzymam kciuki.
@magda1208 piekne
Dzieki za kciuki. Nawet mialam swoja owulacje :-) dziewczyny ten zabieg to przygotowanie do nastepnego transferu z komorkami dawcy. Komorki w przyszlym tygodniu beda w klinice a transfer na koncu listopada. Chociaz oczywiscie probowalismy naturalnie.
@magda1208 piekne
Dzieki za kciuki. Nawet mialam swoja owulacje :-) dziewczyny ten zabieg to przygotowanie do nastepnego transferu z komorkami dawcy. Komorki w przyszlym tygodniu beda w klinice a transfer na koncu listopada. Chociaz oczywiscie probowalismy naturalnie.
magda1208
W końcu się uda wierzę głęboko.@magda1208 u mnie nic czekam na styczniowe starania a że ja ze stycznia to może a nuż
edloteh
WOW. Super. Gratuluje decyzji [emoji3526] Gdzie podchodzicie do KD?dziewczyny ten zabieg to przygotowanie do nastepnego transferu z komorkami dawcy. Komorki w przyszlym tygodniu beda w klinice a transfer na koncu listopada.
Miłego weekendu wszystkim [emoji51]
marzycielka81
Dziekuje. W Poznaniu - IvitaWOW. Super. Gratuluje decyzji [emoji3526] Gdzie podchodzicie do KD?
Miłego weekendu wszystkim [emoji51]
roki_1991
dziewczyny ja po transferze, wszystko poszlo ok. Dwa zarodki sie rozmrozily i teraz czekanie ...
Trzymam kciuki! Musi być dobrze teraz postaraj się spokojnie wytrzymać do bety
@JoannaRak trzymam kciuki.
@magda1208 piekne
Za ciebie też kciuki a nóż uda się naturalnie?
Dziewczyny mam pytanie do was, bo wy takie mądre głowy to może coś doradzicie z tą luteina brałam 3x3, moja gin kazała zmniejszyć do 2x2 ale naprotechnolog jak zobaczył poziom progesteronu kazał zostawić... Nie dam rady brać 3x3 bo strasznie mnie już naciąga przy niej... Myślicie że mogę rano brać 3luteiny, w południe 2xdupka i wieczór 3xluteine? Dupka do tej pory nie brałam, chociaż mam go sporo w domu
@roki_1991 mozesz tak brac. Nawet zupelnie mozesz przejsc na dupka. Albo dupek luteina dupek
reklama
iveo
@roki_1991 aTy pojedynczo brałaś ta luteine?
Podziel się: