reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roki_1991 a bo myślałam że osobno dlatego jej tak nie możesz. Ja tez miałam mniej luteiny a dołożyłam dupka najlepiej zapytać lekarza jak to zrobić ja brałam luteinę 2x2 o 8 i 20 a dupek 2x1 o 9 i 21

Zalamalam się trochę :(
Jeżdżę po lekarzach, szukam przyczyny u siebie. Dziś odebralismy wynik nasienia. Z początku czytam wszystko ok aż doszłam do morfologii 0% :(
Czyli teraz trzeba się wziąć za żołnierzyki.
Znacie/polecacie jakiegoś urologa/androloga Wrocław i okolice?

@iveo jak byłam jakie 3tyg temu u mojej gin to powiedziałam że nie mogę tej luteiny i powiedziała żebym brała ja rano i wieczór, a koło 10 i 14 żebym wzięła dupka. Tylko bałam się że dupek to sztuczny progesteron i nie zaryzykowałam zmiany. Teraz już nie dam rady tej luteiny, dlatego myślę właśnie ze wezmę tego dupka tylko zamiast o 10i 14 po jednej to wezmę raz dwie tabletki.
@Zzzzzz nie chce, bo mam po niej infekcje i w ogóle jakoś źle też psychicznie ją znoszę, bo jak tylko czuje ze coś leci to już mam zawał...

@iveo jak byłam jakie 3tyg temu u mojej gin to powiedziałam że nie mogę tej luteiny i powiedziała żebym brała ja rano i wieczór, a koło 10 i 14 żebym wzięła dupka. Tylko bałam się że dupek to sztuczny progesteron i nie zaryzykowałam zmiany. Teraz już nie dam rady tej luteiny, dlatego myślę właśnie ze wezmę tego dupka tylko zamiast o 10i 14 po jednej to wezmę raz dwie tabletki.
@Zzzzzz nie chce, bo mam po niej infekcje i w ogóle jakoś źle też psychicznie ją znoszę, bo jak tylko czuje ze coś leci to już mam zawał...
Ja to chyba mam szczescie , bo mi nic nie leci. No moze odrobinka czasem ja wiecej chodze, ale to tylko troche, a wlasnie czytalam, ze wielu z was to doslownie wyplywa.. to ja juz nie wiem co ze mna nie tak [emoji14]
Tez balam sie infekcji, ale jednak u mnie wazne, zeby działała bezpośrednio na szyjke, wiec nie mam wyboru :(
Jak Ci gin mowila zebys zmienila to probuj ;* i tak bierzesz dosc duza dawkr powinno byc ok.

Ja to chyba mam szczescie , bo mi nic nie leci. No moze odrobinka czasem ja wiecej chodze, ale to tylko troche, a wlasnie czytalam, ze wielu z was to doslownie wyplywa.. to ja juz nie wiem co ze mna nie tak [emoji14]
Tez balam sie infekcji, ale jednak u mnie wazne, zeby działała bezpośrednio na szyjke, wiec nie mam wyboru :(
Jak Ci gin mowila zebys zmienila to probuj ;* i tak bierzesz dosc duza dawkr powinno byc ok.
Mnie tez nie wypływa. Najgorzej z mucovagin to pieronstwo od razu mi wylatuje.

reklama
cześć dziewczyny :)
Nie udzielałam się wcześniej, w sumie to dopiero dzisiaj założyłam konto. Jedynie was podczytywałam, w zasadzie przeczytałam cały wątek od początku do końca. Super sprawa, cieszę się że was znalazłam.
Coś o mnie.... niestety jestem już po dwóch stratach jedna czerwiec 2017r druga w sierpniu 2018. W międzyczasie przerwa ze staraniami.
Leczę się aktualnie u doc. Paśnika.
od 6 lat choruje na autoimmunologiczną chorobę stawów, do tego MTHFR homo C677T i podwyższone NK no i oczywiście przez moje choróbsko mam dodatnie ANA ;)
pierwsza ciąża bez leków - obumarcie 11tc
druga ciąża na dawkach profilaktycznych: clexan 40, encorton 10mg, acard itp - obumarcie 7tc
Następna ciąża będzie prowadzona na - encorton 40mg, clexan 80mg, acard, intralipid i accofil. Oczywiście encorton i clexan od ovulki.
Pozdrawiam was serdecznie :)

Do góry