reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roki_1991 a bo myślałam że osobno dlatego jej tak nie możesz. Ja tez miałam mniej luteiny a dołożyłam dupka najlepiej zapytać lekarza jak to zrobić ja brałam luteinę 2x2 o 8 i 20 a dupek 2x1 o 9 i 21

Zalamalam się trochę :(
Jeżdżę po lekarzach, szukam przyczyny u siebie. Dziś odebralismy wynik nasienia. Z początku czytam wszystko ok aż doszłam do morfologii 0% :(
Czyli teraz trzeba się wziąć za żołnierzyki.
Znacie/polecacie jakiegoś urologa/androloga Wrocław i okolice?

@iveo jak byłam jakie 3tyg temu u mojej gin to powiedziałam że nie mogę tej luteiny i powiedziała żebym brała ja rano i wieczór, a koło 10 i 14 żebym wzięła dupka. Tylko bałam się że dupek to sztuczny progesteron i nie zaryzykowałam zmiany. Teraz już nie dam rady tej luteiny, dlatego myślę właśnie ze wezmę tego dupka tylko zamiast o 10i 14 po jednej to wezmę raz dwie tabletki.
@Zzzzzz nie chce, bo mam po niej infekcje i w ogóle jakoś źle też psychicznie ją znoszę, bo jak tylko czuje ze coś leci to już mam zawał...

@iveo jak byłam jakie 3tyg temu u mojej gin to powiedziałam że nie mogę tej luteiny i powiedziała żebym brała ja rano i wieczór, a koło 10 i 14 żebym wzięła dupka. Tylko bałam się że dupek to sztuczny progesteron i nie zaryzykowałam zmiany. Teraz już nie dam rady tej luteiny, dlatego myślę właśnie ze wezmę tego dupka tylko zamiast o 10i 14 po jednej to wezmę raz dwie tabletki.
@Zzzzzz nie chce, bo mam po niej infekcje i w ogóle jakoś źle też psychicznie ją znoszę, bo jak tylko czuje ze coś leci to już mam zawał...
Ja to chyba mam szczescie , bo mi nic nie leci. No moze odrobinka czasem ja wiecej chodze, ale to tylko troche, a wlasnie czytalam, ze wielu z was to doslownie wyplywa.. to ja juz nie wiem co ze mna nie tak [emoji14]
Tez balam sie infekcji, ale jednak u mnie wazne, zeby działała bezpośrednio na szyjke, wiec nie mam wyboru :(
Jak Ci gin mowila zebys zmienila to probuj ;* i tak bierzesz dosc duza dawkr powinno byc ok.

Ja to chyba mam szczescie , bo mi nic nie leci. No moze odrobinka czasem ja wiecej chodze, ale to tylko troche, a wlasnie czytalam, ze wielu z was to doslownie wyplywa.. to ja juz nie wiem co ze mna nie tak [emoji14]
Tez balam sie infekcji, ale jednak u mnie wazne, zeby działała bezpośrednio na szyjke, wiec nie mam wyboru :(
Jak Ci gin mowila zebys zmienila to probuj ;* i tak bierzesz dosc duza dawkr powinno byc ok.
Mnie tez nie wypływa. Najgorzej z mucovagin to pieronstwo od razu mi wylatuje.

reklama
cześć dziewczyny :)
Nie udzielałam się wcześniej, w sumie to dopiero dzisiaj założyłam konto. Jedynie was podczytywałam, w zasadzie przeczytałam cały wątek od początku do końca. Super sprawa, cieszę się że was znalazłam.
Coś o mnie.... niestety jestem już po dwóch stratach jedna czerwiec 2017r druga w sierpniu 2018. W międzyczasie przerwa ze staraniami.
Leczę się aktualnie u doc. Paśnika.
od 6 lat choruje na autoimmunologiczną chorobę stawów, do tego MTHFR homo C677T i podwyższone NK no i oczywiście przez moje choróbsko mam dodatnie ANA ;)
pierwsza ciąża bez leków - obumarcie 11tc
druga ciąża na dawkach profilaktycznych: clexan 40, encorton 10mg, acard itp - obumarcie 7tc
Następna ciąża będzie prowadzona na - encorton 40mg, clexan 80mg, acard, intralipid i accofil. Oczywiście encorton i clexan od ovulki.
Pozdrawiam was serdecznie :)

Do góry