reklama
iveo
Fanka BB :)
@roki_1991 a bo myślałam że osobno dlatego jej tak nie możesz. Ja tez miałam mniej luteiny a dołożyłam dupka najlepiej zapytać lekarza jak to zrobić ja brałam luteinę 2x2 o 8 i 20 a dupek 2x1 o 9 i 21
Zzzzzz
@roki_1991 a czemu nie chcesz tej dowcipnej?
Zalamalam się trochę
Jeżdżę po lekarzach, szukam przyczyny u siebie. Dziś odebralismy wynik nasienia. Z początku czytam wszystko ok aż doszłam do morfologii 0%
Czyli teraz trzeba się wziąć za żołnierzyki.
Znacie/polecacie jakiegoś urologa/androloga Wrocław i okolice?
Jeżdżę po lekarzach, szukam przyczyny u siebie. Dziś odebralismy wynik nasienia. Z początku czytam wszystko ok aż doszłam do morfologii 0%
Czyli teraz trzeba się wziąć za żołnierzyki.
Znacie/polecacie jakiegoś urologa/androloga Wrocław i okolice?
roki_1991
@iveo jak byłam jakie 3tyg temu u mojej gin to powiedziałam że nie mogę tej luteiny i powiedziała żebym brała ja rano i wieczór, a koło 10 i 14 żebym wzięła dupka. Tylko bałam się że dupek to sztuczny progesteron i nie zaryzykowałam zmiany. Teraz już nie dam rady tej luteiny, dlatego myślę właśnie ze wezmę tego dupka tylko zamiast o 10i 14 po jednej to wezmę raz dwie tabletki.
@Zzzzzz nie chce, bo mam po niej infekcje i w ogóle jakoś źle też psychicznie ją znoszę, bo jak tylko czuje ze coś leci to już mam zawał...
@Zzzzzz nie chce, bo mam po niej infekcje i w ogóle jakoś źle też psychicznie ją znoszę, bo jak tylko czuje ze coś leci to już mam zawał...
iveo
@roki_1991 myślę że tak jak mówisz tez będzie ok brać
Oczekujaca123
Ja to chyba mam szczescie , bo mi nic nie leci. No moze odrobinka czasem ja wiecej chodze, ale to tylko troche, a wlasnie czytalam, ze wielu z was to doslownie wyplywa.. to ja juz nie wiem co ze mna nie tak [emoji14]@iveo jak byłam jakie 3tyg temu u mojej gin to powiedziałam że nie mogę tej luteiny i powiedziała żebym brała ja rano i wieczór, a koło 10 i 14 żebym wzięła dupka. Tylko bałam się że dupek to sztuczny progesteron i nie zaryzykowałam zmiany. Teraz już nie dam rady tej luteiny, dlatego myślę właśnie ze wezmę tego dupka tylko zamiast o 10i 14 po jednej to wezmę raz dwie tabletki.
Tez balam sie infekcji, ale jednak u mnie wazne, zeby działała bezpośrednio na szyjke, wiec nie mam wyboru
Jak Ci gin mowila zebys zmienila to probuj ;* i tak bierzesz dosc duza dawkr powinno byc ok.
Zzzzzz
Mnie tez nie wypływa. Najgorzej z mucovagin to pieronstwo od razu mi wylatuje.Ja to chyba mam szczescie , bo mi nic nie leci. No moze odrobinka czasem ja wiecej chodze, ale to tylko troche, a wlasnie czytalam, ze wielu z was to doslownie wyplywa.. to ja juz nie wiem co ze mna nie tak [emoji14]
Tez balam sie infekcji, ale jednak u mnie wazne, zeby działała bezpośrednio na szyjke, wiec nie mam wyboru
Jak Ci gin mowila zebys zmienila to probuj ;* i tak bierzesz dosc duza dawkr powinno byc ok.
Oczekujaca123
A na co bierzesz mucovagin w ciazy?Mnie tez nie wypływa. Najgorzej z mucovagin to pieronstwo od razu mi wylatuje.
reklama
dagmarie25
cześć dziewczyny
Nie udzielałam się wcześniej, w sumie to dopiero dzisiaj założyłam konto. Jedynie was podczytywałam, w zasadzie przeczytałam cały wątek od początku do końca. Super sprawa, cieszę się że was znalazłam.
Coś o mnie.... niestety jestem już po dwóch stratach jedna czerwiec 2017r druga w sierpniu 2018. W międzyczasie przerwa ze staraniami.
Leczę się aktualnie u doc. Paśnika.
od 6 lat choruje na autoimmunologiczną chorobę stawów, do tego MTHFR homo C677T i podwyższone NK no i oczywiście przez moje choróbsko mam dodatnie ANA
pierwsza ciąża bez leków - obumarcie 11tc
druga ciąża na dawkach profilaktycznych: clexan 40, encorton 10mg, acard itp - obumarcie 7tc
Następna ciąża będzie prowadzona na - encorton 40mg, clexan 80mg, acard, intralipid i accofil. Oczywiście encorton i clexan od ovulki.
Pozdrawiam was serdecznie
Nie udzielałam się wcześniej, w sumie to dopiero dzisiaj założyłam konto. Jedynie was podczytywałam, w zasadzie przeczytałam cały wątek od początku do końca. Super sprawa, cieszę się że was znalazłam.
Coś o mnie.... niestety jestem już po dwóch stratach jedna czerwiec 2017r druga w sierpniu 2018. W międzyczasie przerwa ze staraniami.
Leczę się aktualnie u doc. Paśnika.
od 6 lat choruje na autoimmunologiczną chorobę stawów, do tego MTHFR homo C677T i podwyższone NK no i oczywiście przez moje choróbsko mam dodatnie ANA
pierwsza ciąża bez leków - obumarcie 11tc
druga ciąża na dawkach profilaktycznych: clexan 40, encorton 10mg, acard itp - obumarcie 7tc
Następna ciąża będzie prowadzona na - encorton 40mg, clexan 80mg, acard, intralipid i accofil. Oczywiście encorton i clexan od ovulki.
Pozdrawiam was serdecznie
Podziel się: