reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Babki, a może zna któraś miejsce gdzie accofil w wawie podadzą domacicznie?... robię rozeznanie i jakoś kiepsko to wyglada... a trza przygotować plan ;)

dziewczyny ja po transferze, wszystko poszlo ok. Dwa zarodki sie rozmrozily i teraz czekanie ...

Trzymam kciuki! Musi być dobrze :) teraz postaraj się spokojnie wytrzymać do bety :)

@JoannaRak trzymam kciuki.

@magda1208 piekne

Dzieki za kciuki. Nawet mialam swoja owulacje :-) dziewczyny ten zabieg to przygotowanie do nastepnego transferu z komorkami dawcy. Komorki w przyszlym tygodniu beda w klinice a transfer na koncu listopada. Chociaz oczywiscie probowalismy naturalnie.

Za ciebie też kciuki :) a nóż uda się naturalnie? :)

Dziewczyny mam pytanie do was, bo wy takie mądre głowy to może coś doradzicie z tą luteina ;) brałam 3x3, moja gin kazała zmniejszyć do 2x2 ale naprotechnolog jak zobaczył poziom progesteronu kazał zostawić... Nie dam rady brać 3x3 bo strasznie mnie już naciąga przy niej... Myślicie że mogę rano brać 3luteiny, w południe 2xdupka i wieczór 3xluteine? Dupka do tej pory nie brałam, chociaż mam go sporo w domu ;)

reklama
Do góry