reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino Pięknie to ujęłaś to jeden z piękniejszych dni w liturgii kościoła.
Mój brat obchodzi dzisiaj urodziny.
Ja też nie chowałam swoich aniołków.
Pamiętam i mam je w sercu a miejscem pamięci jest grób dzieci nienarodzonych.
Daję na msze i to stanowi dla mnie ważny asekt.
@plastulinka Kciuku za dalszy rozwój sytuacji.
@maa821 Jeszcze troszkę i będziesz tulić maleństwo.
@marshia Brzusio super.
Dziewczyny miłego dnia.

reklama
@nafoczka jakie te leki na cisnienie dostalas i co na nietrzymanie wody? :)
Ty po tych wszystkich lekarzach i rehabilitacji bedziesz jak nowo narodzona.

Zdrowka zycze ! ;*

@Destino ja tez wierze ze moj Aniolek zyje sobie w niebie itp. Ale grob to jest dla mnie takie miejsce chwilowej refleksji, miejsce gdzie moge cos dla synka zrobic chociazby tak w teorii mi to pomaga. Poza tym ja pozno stracilam dziecko , wiec dla mnie takim jakby obowiazkiem wewnętrznym bylo zapewnienie cialu synka miejsca spoczynku. Ale tak jak mowisz nasze dzieciaki zyja tylko w innym świecie.. one na nas czekaja :)

Niech kazda spedzi ten dzien tak by czula sie dobrze ;*
Oczekująca na niezatrzymywanie wody mam tertensif XR tylko przy nim nie można leków typu Metformina, a na cisnienie-wyciszenie locren 20.

U mnie też jest symboliczny grób dzieci nienarodzonych nad którym często się zatrzymuje ale każda z nas ma prawo przechodzić to po swojemu i nawet podjęte decyzję jeśli chciało by się zmienić to nigdy nie ma się pewności czy byłyby lepsze.
[♡♡♡♡] POZDRAWIAM :*

@Marthi super udanego wypadu :* ♥️ Pogoda zapowiada Wam się pięknie. Dziś we Wro w samym sweterku można biegać, ewentualnie cienka kurteczka.
@marzycielka81 nie słyszałam o takim zabiegu, ale trzymam kciuki, żeby on pomógł.
@nafoczka życzę zbicia ciśnienia. Ja z kolei ostatnio pytałam lekarza, czy zbyt niskie nie jest niebezpieczne dla niuni. Bo 87/58, 90/60, ewentualnie 93/65 zrobiło się już u mnie normą.
@burczuś po tych wszystkich siłownianych i basenowych akcja armia będzie tak gotowa do boju, ze będą się bić, który bardzuej gotowy. Ale by było jakby 2 były na podium w ostatecznej walce o jajo ;) Nati miałaby pole do popisu z imionami! :) trzymam kciuki od stycznia :*
@Oczekujaca123 powiem Ci, ze pięknie się „pozbierałaś”, podziwiam i trzymam kciukole teraz - choćby za 1 silny element Waszej układanki ♥️
@anna_kat jak się trzymasz?
@olaa90 jak u Cievie sytuacja, ze tak
powiem...... w majtach ;) Mam nadzieje, ze czyściutko :)
@roki_1991 do 20 tc.

@Marthi super udanego wypadu :* ♥️ Pogoda zapowiada Wam się pięknie. Dziś we Wro w samym sweterku można biegać, ewentualnie cienka kurteczka.
@marzycielka81 nie słyszałam o takim zabiegu, ale trzymam kciuki, żeby on pomógł.
@nafoczka życzę zbicia ciśnienia. Ja z kolei ostatnio pytałam lekarza, czy zbyt niskie nie jest niebezpieczne dla niuni. Bo 87/58, 90/60, ewentualnie 93/65 zrobiło się już u mnie normą.
@burczuś po tych wszystkich siłownianych i basenowych akcja armia będzie tak gotowa do boju, ze będą się bić, który bardzuej gotowy. Ale by było jakby 2 były na podium w ostatecznej walce o jajo ;) Nati miałaby pole do popisu z imionami! :) trzymam kciuki od stycznia :*
@Oczekujaca123 powiem Ci, ze pięknie się „pozbierałaś”, podziwiam i trzymam kciukole teraz - choćby za 1 silny element Waszej układanki ♥️
@anna_kat jak się trzymasz?
@olaa90 jak u Cievie sytuacja, ze tak
powiem...... w majtach ;) Mam nadzieje, ze czyściutko :)
@roki_1991 do 20 tc.

A schodziłas jakoś z dawki wcześniej??

@marshia u mnie spokój, mam plan i tego sie trzymam. M juz ma dosyć mojego gadania i planowania [emoji2] mam umowionych 3 ginow, pasnika, badanie nasienia w pl, a u siebie ide po skierowanie do immunolog w przyszlym tyg[emoji4] chyba z jednego gina zrezygnuje, tego z invimedu, bo skoro gizler tam tez pracuje to spojrzy na te moje stymulacje/wyniki i powie co o tym mysli. No i czekam teraz na krwawienie, poki co cisza.
@roki_1991 ja schodzilam kiedys po 16 tyg z dawki, powoli, a potem bralam po 200mg dowcipnie do 22-24tyg,moja gin twierdzi, ze progesteron mozna brac, bo to nie szkodzi. A ja się czulam pewniej.

reklama
A schodziłas jakoś z dawki wcześniej??
@roki1991 ja bralam do 23tc(az do porodu przedwczesnego) nikt nie wspominal, ze mialabym schodzić z dawki.

@marshia staram sie, ale wiem, ze duza zasluga to to , ze juz w trakcie jak tracilam Franka byla ze mna psycholog i kontynuowałam z nia terapie w zasadzie teraz tez bede sie z nia widywać, zeby nie zeswirowac w ciazy... do tego mega wsparcie meza i rodzicow. Wiem, ze bez tego nie dalabym rady. Poza tym ja mialam taka cudowna opiekę w szpitalu i na takich ludzi trafilam, ze pewnie to tez jakos mi pomoglo.
Wam tez dziekuje, bo kazda rada, badanie zrobione bylo dzieki wam i dzieki, ze sie w tym nie pogubilam.
Wiadomo mam dni, ze placze, tesknie, ale musialam to zaakceptować...

Do góry