@anna_kat no to lipnie z tymi labami, ale przynajmniej nie masz probelmu, że za dużo wkłuć na rękach
A ten wypadek z heparyna pamiętam.... może spróbuj w innym miejscu, tak nieco z boku... mnie zastrzyki robione przez m bardziej bolały
A tymczasem za wtorek
️
️
️
️
️
@JoannaRak czy ty powtarzałaś jakieś badania po immunosupresji? Nie pamietam co u ciebie w wynikach nie grało, że miałaś ją zleconą....
Co do dawek, dorzucenie luteiny podjęzykowej (lub innego prog) to spoko pomysł. Co prawda najlepiej byłoby gdybys wiedziała jak reagujesz na luteinę dopochową w dawce 3x2 i jaki osiągasz prog przy takiej dawce.
Encorton - dawka taka bardzo zachowawcza. No ale ty w sumie po immunosupresji jesteś.... widzę ze masz jeszcze ten inny lek, o którym więcej pisze
@roki_1991
Relanium - na mięśnie gładkie macicy... na ich rozluźnienie
brać i pamiętać, by nie prowadzić przy tym auta!
Punkt 7, w zależności od zlecenia... ale tak, podskórnie się go też bierze. Pytanie czy lekarz jeś świadomy, że trzeba sprawdzać morofologie ..... jaką dawkę i jak często ci zlecił te zastrzyki?
Fraxi możesz brać już teraz, na te kilka dni przed transferem. Nie było mowy o acardzie?
Mi tu brakuje magnezu/nospy... bo relanium nie będziesz brać cały czas
Dobry humor zabierz ze sobą i powodzenia kochana
️
️
️
️
️
️
️
️
️
@anna_kat kolega się nie przejmuj. Nie pierwszy i nie ostatni. Niestety. Im mniej osób wie, tym lepiej.... ale to moje zdanie. U nas do tej pory nie wie nikt.... i dzięki temu mam spokoj
@Paulina_merysiejka przykro mi kochana. Sporo tych strat miałaś