reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czesc dziewczyny musze sie pochwalić udało sie dzisiaj rano robiłam tes i jest pozytywny a taka bylam przeziębiona ze cały tydzien leżałam .Jestem jeszcze w szoku ale musze wsiąść sie w garść i zacząć zarzywac leki jeszcze te zastrzyki z Akofilu
@Bunia10 ja tez nie kojarze dokladnie historii, ale mega sie ciesze, ze Ci sie udalo i trzymam kciuki ! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

reklama
Czesc dziewczyny musze sie pochwalić udało sie dzisiaj rano robiłam tes i jest pozytywny a taka bylam przeziębiona ze cały tydzien leżałam .Jestem jeszcze w szoku ale musze wsiąść sie w garść i zacząć zarzywac leki jeszcze te zastrzyki z Akofilu

Gratki! Który dpo? Pokazuj testa, niech się zarazę :)

@Bunia10 przepraszam nie kojarzę Twojej historii.Tyle tu nowych,że ja nie ogarniam. Nie masz też stopki,więc nie wiem co u Ciebie było zdiagnozowane...itd. napiszesz coś więcej?
Tak czy siak zaciskam mocno kciuki za szczęśliwy rozwój:)
Jestem po 3 stratach w 12 tyg w czerwcu skończyłam szczepienia inmunologiczne mam złe wyniki KIR a teraz jestem najszczęśliwsza i czuje strach boje sie

Jestem po 3 stratach w 12 tyg w czerwcu skończyłam szczepienia inmunologiczne mam złe wyniki KIR a teraz jestem najszczęśliwsza i czuje strach boje sie
:* Twoje uczucia to norma, ale trzeba być dobrej mysli i w miare mozliwosci starac sie nie denerwowac. Musi byc w koncu dobrze !

@Zzzzz jak Ty sie dzis czujesz ? Bole ustapily? "Zaprzyjaznilas" sie z pessarem?

reklama
Aaa ten tes potrójny, czy któraś z Was go robila?

Ok uwaga rozpisuje się.
A więc tak. Ostatnio moja gin zapytala mnie czy zapisalam sie na prenatalne ja jej ze nie a ona ze czas. Weszlam wiec na strone gyncentrum i tam jak byk pisze ze państwo refunduje badania prenatalne i wykaz badan. I jest tam napisane ze pomiedzy tam 15 bodajze a 18 tyg test potrojny z krwi nieinwazyjny.
Zadzwonilam i okazalo sie ze ja sie na ta darmoszke nie kwalifikuje bo pierwsze prenatalne mialam ze skierowania i nie moge juz przystapic do programu. A ten test potrójny po za programem nie jest refundowany i kosztuje 250zl.
I nie wiem czy rozbijać bank i robić ten test czy raczej Waszym zdaniem jest zbedny i same go nie robilyscie.
@roki_1991 i wszystkie mamy we wczesnych ciazach przed pierwszymi prenatalnymi: dowiedzcie sie czy w waszych miejscowościach macie program prenatalny lub jest gyn centrum bo mozecie miec wszystkie prenatalne za free bez skierowania w 1 i 2 trym z tym ponad programowym testem potrójnym.

Do góry