reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czesc dziewczyny musze sie pochwalić udało sie dzisiaj rano robiłam tes i jest pozytywny a taka bylam przeziębiona ze cały tydzien leżałam .Jestem jeszcze w szoku ale musze wsiąść sie w garść i zacząć zarzywac leki jeszcze te zastrzyki z Akofilu
@Bunia10 ja tez nie kojarze dokladnie historii, ale mega sie ciesze, ze Ci sie udalo i trzymam kciuki ! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

reklama
Czesc dziewczyny musze sie pochwalić udało sie dzisiaj rano robiłam tes i jest pozytywny a taka bylam przeziębiona ze cały tydzien leżałam .Jestem jeszcze w szoku ale musze wsiąść sie w garść i zacząć zarzywac leki jeszcze te zastrzyki z Akofilu

Gratki! Który dpo? Pokazuj testa, niech się zarazę :)

@Bunia10 przepraszam nie kojarzę Twojej historii.Tyle tu nowych,że ja nie ogarniam. Nie masz też stopki,więc nie wiem co u Ciebie było zdiagnozowane...itd. napiszesz coś więcej?
Tak czy siak zaciskam mocno kciuki za szczęśliwy rozwój:)
Jestem po 3 stratach w 12 tyg w czerwcu skończyłam szczepienia inmunologiczne mam złe wyniki KIR a teraz jestem najszczęśliwsza i czuje strach boje sie

Jestem po 3 stratach w 12 tyg w czerwcu skończyłam szczepienia inmunologiczne mam złe wyniki KIR a teraz jestem najszczęśliwsza i czuje strach boje sie
:* Twoje uczucia to norma, ale trzeba być dobrej mysli i w miare mozliwosci starac sie nie denerwowac. Musi byc w koncu dobrze !

@Zzzzz jak Ty sie dzis czujesz ? Bole ustapily? "Zaprzyjaznilas" sie z pessarem?

reklama
Aaa ten tes potrójny, czy któraś z Was go robila?

Ok uwaga rozpisuje się.
A więc tak. Ostatnio moja gin zapytala mnie czy zapisalam sie na prenatalne ja jej ze nie a ona ze czas. Weszlam wiec na strone gyncentrum i tam jak byk pisze ze państwo refunduje badania prenatalne i wykaz badan. I jest tam napisane ze pomiedzy tam 15 bodajze a 18 tyg test potrojny z krwi nieinwazyjny.
Zadzwonilam i okazalo sie ze ja sie na ta darmoszke nie kwalifikuje bo pierwsze prenatalne mialam ze skierowania i nie moge juz przystapic do programu. A ten test potrójny po za programem nie jest refundowany i kosztuje 250zl.
I nie wiem czy rozbijać bank i robić ten test czy raczej Waszym zdaniem jest zbedny i same go nie robilyscie.
@roki_1991 i wszystkie mamy we wczesnych ciazach przed pierwszymi prenatalnymi: dowiedzcie sie czy w waszych miejscowościach macie program prenatalny lub jest gyn centrum bo mozecie miec wszystkie prenatalne za free bez skierowania w 1 i 2 trym z tym ponad programowym testem potrójnym.

Do góry