reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoasia super!! :) a kiedy transfer? W następnym cyklu??
Tak, jak wsio bedzie ok to w nastepnym! Wczoraj wzielam mojego za reke i mu mowie - teraz telepatycznie wysylamy dobre mysli do dzieci :) chyba podzialalo! Jezu dziewczyny Wy sie duzo modlicie, ktora moze niech zmowi zdrowaske za te bidoki, niech juz bedzie dobrze!!

Czesc dziewczyny musze sie pochwalić udało sie dzisiaj rano robiłam tes i jest pozytywny a taka bylam przeziębiona ze cały tydzien leżałam .Jestem jeszcze w szoku ale musze wsiąść sie w garść i zacząć zarzywac leki jeszcze te zastrzyki z Akofilu

@Bunia10 przepraszam nie kojarzę Twojej historii.Tyle tu nowych,że ja nie ogarniam. Nie masz też stopki,więc nie wiem co u Ciebie było zdiagnozowane...itd. napiszesz coś więcej?
Tak czy siak zaciskam mocno kciuki za szczęśliwy rozwój:)

reklama
Do góry