reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia kochana moje myśli jakoś ciągle wędrują do Ciebie. Cieszę się że macie 6 bąków bardzo mocno trzymam kciuki.

@anna_kat za Ciebie również! Oby tym razem gładko poszło również już w ciąży!

@porcelana bardzo mi przykro! Szukaj lekarza który się zna! Chyba @marzycielka81 jest z Poznania i @Marthi może doradza jakiegoś lekarza konkretnego ja jeździłam do Łodzi też miałam 2 straty. Moja rada zrób badania 2 ciąże to moim zdaniem nie przypadek.

@marshia mi Malina mówił że polowkowe najlepiej koło 22 tygodnia 21+ bo widać dobrze któryś organ ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć który.

@kas90 pamiętam jak się bułeczką słodka objadałaś po haha!

@agatush Agatko kochana ja się z Tobą zgadzam w 100 % tylko po porodzie mój mąż był zawiany dosłownie i w przenośni haha i jak on by kupił emolian. Warto mieć w zanadżu!! :);)

@marzycielka81 kciuki za jajeczka!

@roxie123 będzie dobrze!

Dziewczyny kiry, hla to dla mnie czarna magia ja tego nie robiłam
Ja robilam polowkowe 20+4wg usg, ale tez mowil mi lekarz ze 21+ najlepiej. :)

reklama
@Porzeczka1234 @Oczekujaca123 zabiłyście mi ćwieka..... zapisałam się na 20+1, bo generalnie mój gin robi te badania w takie dni, ze mogę zrobic 20+1, 20+2 lub potem 21+ i +2. Teraz myślę czy się nie przepisać :/ Jutro zadzwonię i zapytam jak z terminami - jak będzie to przemyślę.

@Porzeczka1234 @Oczekujaca123 zabiłyście mi ćwieka..... zapisałam się na 20+1, bo generalnie mój gin robi te badania w takie dni, ze mogę zrobic 20+1, 20+2 lub potem 21+ i +2. Teraz myślę czy się nie przepisać :/ Jutro zadzwonię i zapytam jak z terminami - jak będzie to przemyślę.
Wiesz ogolnie to robią i od 18tc wiec 20+1 nie jest najgorzej, ale jak mozesz to sie przepisz na 21+, bedziesz spokojniejsza :*

@Porzeczka1234 dziękuję mam taka nadzieję, ze nic nie powychodzi i dotrwamy ze spokojem

@marshia nie stresuj , 20+1 jest ok , lekarz co ma zobaczyć to zobaczy jak dzidzi za małe to powie aby przyjść ponownie... przy czym nie sądzę żeby tak było . 20tydzien to jest w porzadku i narządy są widoczne . Moja mała od początku o tydzień większa w 19 + wszystko było ładnie na ekranie wazyla już wtedy ponad 310gram a na poczatku 25tc 700gram . Także mysle ze spokojnie możesz tak iść [emoji4] ale jak uważasz oczywiście

A ja bym została przy 20+1. Jeśli czegos nie będzie widać to zawsze możesz przyjść za tydzień. A jak pójdziesz 21+1, to już się nie cofniesz jeśli jakimś cudem będzie za późno na oglądanie czegos.

@dżoasia, wróbelki ćwierkają (a dokładniej Kurcia z która wczoraj piłam kawkę :)) ze ty z Krakowa. Czy ty nie chcesz rozchodzić tej punkcji i dołączyć do kawki dzisiaj mojej z Destino w galerii bronowice? :)

A ja bym została przy 20+1. Jeśli czegos nie będzie widać to zawsze możesz przyjść za tydzień. A jak pójdziesz 21+1, to już się nie cofniesz jeśli jakimś cudem będzie za późno na oglądanie czegos.

@dżoasia, wróbelki ćwierkają (a dokładniej Kurcia z która wczoraj piłam kawkę :)) ze ty z Krakowa. Czy ty nie chcesz rozchodzić tej punkcji i dołączyć do kawki dzisiaj mojej z Destino w galerii bronowice? :)
Kochana, bardzo chetnie bym sie wybrala, ale dzisiaj juz musze ogarnac prace ktorej sobie nanioslam do domu, zeby nie brac l4, wiec pewnie skisne przy papierach. Moze gdybym miala blizej to udaloby mi sie wyrwac chociaz na godzinke - a tak to ja z przeciwnego konca miasta, od samej wieliczki/niepolomic wiec dojazd na bronowice zajmuje popoludniu dobra godzine jak nie dluzej. Te papiury musze zrobic bo i tak juz mam z nimi miesieczna obsuwe. Tazke moze nastepnym razem sie uda:* pysznej kawki i milego spotkanka dziewczynki!

W ogole milego dnia dla pieknych Pań :)

reklama
Do góry