reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roki_1991 owszem czesto. Tak na szybko zapodaj trivagin doustny 2x1 i podmywaj szarym mydlem. Od czasu do czasu mozesz przetrzec platkiem nasaczonym sokiem z zurawiny. A w poniedzialek do gina po leki. Chyba, ze macie gdzies opieke calodobowa

Sorki za post pod postem

reklama
@roki_1991 a bierzesz luteine dopochwowa? Ja miałam infekcję za infekcją az przeszłam na doustną.
Oprócz tego co pisze @Destino mozesz wziac jeszcze Lactova.g.inal dopochwowo
Ale jak to grzybica to i tak trzeba bedzie przeleczyć globulkami na Rp

@iveo właśnie biorę podjęzykową, nie chciałam dopochwowej właśnie ze względu na infekcje...
Cóż, będę musiała iść do mojej gin na dyżur. Chyba ma w poniedziałek rano na oddziale.

Dziewczyny odebralam wyniki rezonansu, we wnioskach wpisano Dyskopatia l4-l5. Byc moze od tego te bole, będę konsultować z neurologiem. Czy ktoras z was tez ma podobna diagnozę? Mamy zaczac starania od kolejnego cyklu i mam rozne obawy..
To masz te same kręgi co i ka tylko mi na rtg wyszło a na rezonans czekam ale już uzgodnilysmy ze nam promieniuje w pachwiny :) teraz zobaczymy co powie rezonans u mnie. Mam też lasery i ćwiczenia czyli SKS ;)
@magda1208 ja mam najwięcej rzeczy z lidla, pepca i smyka. Nie narzekam zwłaszcza ze spodnie u chlopakow idą jak woda. W reszcie nie kupowałam wiec się nie wypowiem :)

Uplawy są przezroczyste, także nie wygląda mi to na grzybicę, ale no musze iść i nie mam wyjścia...
Ja nigdy nie miałam tego typu problemów, a w ciąży mam wrażenie, ze ciagle coś mi jest. Na grzybice przeleczylam się już dwa razy, a wydzielinę zawsze miałam ok. Tylko swędzenie jakieś i w wynikach drożdże. Mój gin zaleca lactivaginal dopochwowy, ale jeśli to grzyby, to i tak antybiotyk będziesz musiała brac.

@iveo może być ze to zwykła wydzielina. Tylko wkurza mnie to pieczenie. Nie swędzi, ale piecze właśnie. Chyba nawet mam jeszcze ze dwie globulki w lodówce, ale wstrzymam się. Teraz widzę że wydzieliny jest mniej odkąd wróciłam z pracy i po prostu leżę :)
@maa821 no właśnie też nie miałam nigdy problemów a tu proszę... Trzeba to pokazać lekarzowi i tyle... Muszę wytrzymać do poniedziałku.
Dziękuję wam bardzo :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was też miała ułożenie główką w dół w ciąży wcześniej niż przed porodem.
Pytam bo moja mała ewidentnie główką w dół czuję jak napiera i to bardzo bo nie mogę siedzieć krocze boli aż momentami pot i duszno się robi.

Boje się czy wytrzyma moja macica do bezpiecznego terminu.
Dużo leżę.

Do góry