reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 Nati od samego poczatku do konca byl ulozony glowa w dol. To nie jest nadzwyczajna rzecz, choc to napieranie owszem. Choc po 30tc u mnie bylo norma. Teraz mam 16tc i macica zaczyna mi sie stawiac. Za wczesnie, ale na pewne rzeczy nie mamy wplywu.

@magda1208 Nati od samego poczatku do konca byl ulozony glowa w dol. To nie jest nadzwyczajna rzecz, choc to napieranie owszem. Choc po 30tc u mnie bylo norma. Teraz mam 16tc i macica zaczyna mi sie stawiac. Za wczesnie, ale na pewne rzeczy nie mamy wplywu.

Dla mnie pomimo tego, że czytam rozmawiam wszystko wydaje się być momentami niepokojące.

@magda1208 chodź często na wizyty żeby kontrolować co z ta szyjka. Jest coraz ciężej niewygodnie stać chodzić leżeć itd ale tyle osób to przeżyło i my damy radę. Zakupki na internecie czytać o maluszkach pranie prasowanie i jakoś nam wszystkim zleci.
Mąż nie wytrzymał i złożył juz dziś łóżeczko.

@magda1208 ten duzy bol ktory odczuwasz, to napieranie na krocze i wrazenie, ze za chwile cie rozerwie, tak, ze krok ciezko postawic moze byc spowodowane rozchodzeniem sie spojenia lonowego. To niestety sie zdarza. Mnie bardzo bolalo. W okolicy wzgorka lonowego az do pachwin, a nawet bioder. Kosci musza sie rozszerzac, bys dala rade urodzic. Przy pierwszej ciazy te bole bywaja bardziej odczuwalne

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was też miała ułożenie główką w dół w ciąży wcześniej niż przed porodem.
Pytam bo moja mała ewidentnie główką w dół czuję jak napiera i to bardzo bo nie mogę siedzieć krocze boli aż momentami pot i duszno się robi.

Boje się czy wytrzyma moja macica do bezpiecznego terminu.
Dużo leżę.
U mnie w sumie ba polowkowym lekarz stwierdzil ze ułożenie glowkowe, urodzilam 3 tyg pozniej, podobno to ulozenie nie mialo znaczenia.

Do góry