reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 chodź często na wizyty żeby kontrolować co z ta szyjka. Jest coraz ciężej niewygodnie stać chodzić leżeć itd ale tyle osób to przeżyło i my damy radę. Zakupki na internecie czytać o maluszkach pranie prasowanie i jakoś nam wszystkim zleci.
Mąż nie wytrzymał i złożył juz dziś łóżeczko.

Ja też przyspieszyłam zamawianie bo boje się ,że nie wytrzymamy do końca.

reklama
To masz te same kręgi co i ka tylko mi na rtg wyszło a na rezonans czekam ale już uzgodnilysmy ze nam promieniuje w pachwiny :) teraz zobaczymy co powie rezonans u mnie. Mam też lasery i ćwiczenia czyli SKS ;)
@magda1208 ja mam najwięcej rzeczy z lidla, pepca i smyka. Nie narzekam zwłaszcza ze spodnie u chlopakow idą jak woda. W reszcie nie kupowałam wiec się nie wypowiem :)
A mi na rtg ponoc wyszlo wszystko ok.. to juz sie gubie... rtg robilam z zalecenia ortopedy rezonans od neurologa...

Ale ta przypadłość chyba nie wrozy nic zlego w ciazy?!

Zoabcze tez co mi neurolog powie w poniedziałek, niestety ide do jakiejs innej bo do tamtej termin za poltora miesiaca... a fajna babka sie wydawala zreszta jakas profesor.. choc licze ze ta tez nie bedzie zla i cos mi powie z "czym to sie je" ;)

Jakie SkS?! Ja mam 26lat ;p jak tak dalej pojdzie to.przed 40 sie rozlece [emoji14]

Nie odczuwasz bólu u mnie to czasami boli i czuję tak ciężko pod brzuszkiem jak by mała była cała w macicy poty mnie oblewają i słabo się robi.
Ciężko mi chodzić i siedzieć.
Ja w ii ciazy mialam dziecko ustawione glowa od polowkowego, nisko. Bolalo mnie spojenie i dol brzucha. Ale ciaza przebiegała prawidlowo, bez lezenia, bez lekow. Urodzilam w 40tc.

@magda1208 podpisuje sie pod tym co burczus. Szczegolnie fajne sa lidlowskie ciuszki. I moj synek byl glowka w dol od 21 tc

U mnie d... Estradiol 30... po 5 dniach lametty 3 pecherzyki...teraz weszly pozostale hormony ale najwidoczniej ja chyba nie mam szans na 2 dziecko...:-(

Babcia ech biedna zle wyglada. Gorzej z mowieniem i czasami nie rozumie co sie do niej mowi...

Dziewczynki jeżeli któraś była by zainteresowana kupnem detektora marki angelsounds jest w zestawie z żelem od razu użyłam go może z 15 razy :D to pisać priva :)

reklama
A mi na rtg ponoc wyszlo wszystko ok.. to juz sie gubie... rtg robilam z zalecenia ortopedy rezonans od neurologa...

Ale ta przypadłość chyba nie wrozy nic zlego w ciazy?!

Zoabcze tez co mi neurolog powie w poniedziałek, niestety ide do jakiejs innej bo do tamtej termin za poltora miesiaca... a fajna babka sie wydawala zreszta jakas profesor.. choc licze ze ta tez nie bedzie zla i cos mi powie z "czym to sie je" ;)

Jakie SkS?! Ja mam 26lat ;p jak tak dalej pojdzie to.przed 40 sie rozlece [emoji14]
Ja rtg miałam od rodzinnego a rezonans będzie od neurologa. Pierwsze zwężenie kręgów wyszlo mi 6 lat temu. Teraz z M się zastanawiamy czy sytuacji nie pogorszyło znieczulenie w kręgosłup bo zdania są podzielone. W ciąży cóż jeśli to początek dyskopatii to tylko trzeba uważać bi gdyby złapał bol to co wtedy? Niczemu innemu to raczej nie przeszkadza. A w takim razie SKS jest mój bo ja ding dong prawie 37 ;)

@magda1208 moja mała za każdym razem na usg ma głowę w dół - śmieję się, że będzie nurkiem głębinowymi ;) oczywiście mam nadzieję, ze się to zmieni z czasem.
ale mnie cieszą takie opisy :)

Moje amh jest bardzo niskie. W listopadzie 2017 bylo 0.9 teraz w lipcu 0.05...
trzymam kciuki za jajka i twoje i tatusia ;)

Mnie wczoraj M rozbawił bo w sumie nic z nim nie gadałam o dziecko... tylko go wiwczorwm mizialam a on pyta czy uknulam plan na dzidzie? :D Nosz ale on czuje pismo nosem :D

Do góry