reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 to wszystko zalezy jakie bedziesz miec dziecko,ja wybieram oczywiście jakosc ale przede wszystkim styl i czy sa zgrabne i szczuplutkie,bo takiego mam syna,nieraz muszę obleciec wszystkie siecowki zeby cos znaleźć na niego. Ale najbardziej ciuszki dopasowane sa jednak z Reserved,ale juz zaprzestaja szycie dla bardzo malych maluszków,z H M sie rozciagaja body,reszta ok.i uwielbiam zare ,zawsze promocje,i fajne ciuszki,w podkoszuleczkach po 25 zl przechodzil cale lato :-). A ze smyka tez sa nie złe,ale dla mnie zbyt kolorowe,tak jak i z 5 10 15,. Kazdemu podoba sie co innego i nie ma sie co sugeriwac kims,noi styl,bo ja wole ztonowane kolory,jednolite,napewno nie kupuje z nalepkami,bo te ciuszki nie oddychaja :-)

@magda1208 z Pepco jest dla maluszków super jakość. Wiem,że to nie Zara,Reserved itd...ale ja też bardzo patrzę na jakość. Nic im nie brakuje...oprócz metki. A i z Lidla warto kupować bo też jakość bardzo dobra. Moja córka ma już 9 lat i to inna bajka...ale mam 1,5 rocznego siostrzeńca:) któremu często wyhsczam okazje:)

Przede wszystkim cenię sobie jakość i wygodę.
Kupiłam parę ciuszków w h&m, croccodillo w zarze nic nie mogłam znaleźć.
Dzisiaj przeglądałam smyka.
Słyszałam od dziewczyn, że lidl też ma dobre.

Dziewczyny, miałyście w ciąży problem z infekcjami intymnymi?? Ja nigdy nie miałam z tym problemu, a od wczoraj mam bardzo dużo takiej wodnistej wydzieliny i czuje ze mnie piecze. Akurat jak na złość sobota jest...

Madziu najlepsze jakie mialam byly z coccodrillo. W pepco i lidlu trzeba uwazac bo czasem zwlaszcza body po jednym praniu się rozbijają. Smyk ma dosc dobre jakosciowo

reklama
Do góry