reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 mnie sama lekarka uprzedziła że pisze na ulotce ze nie wskazane dla kobiet w ciąży ale powiedziala ze 1dziennie nie zaszkodzi. Poza tym jak Malina Ci przepisal to jestem spokojniejsza. Spacery póki co u mnie odpadają bo boli jak chodzę.
@Zzzzz a mowila Ci ta lekarka do kiedy ma trwac to przyzwyczajanie? Bo chyba nie do konca ciazy ma Cie to bolec?!

reklama
Dziś i wczoraj boli mnie jak przed krazkiem :/
@Zzzzz zycze Ci, zeby to jednak psychika platala figle... i zebys jakos dotrwala nawet z tymi bolami do konca !
Mowie o tej psychice , bo zauwazam zaleznosc u siebie.. zaczynam wierzyc w to, ze te wszystkie bole a przynajmniej wiekszosc to byla reakcja na stres, to nie tak ze ich nie bylo, a ja myslalam, ze sa, ale chodzi o to, ze prawdopodobnie moj organizm tak sobie zaczal radzic ze stresem , ze odlozyl to wszystko w okolicy plecow, jajnikow itp... a dyskopatia tylko nasilila sprawe...
Mimo wszystko, ja jako mega panikara pewnie bym zachowywala sie tak jak Ty i rozwazala kolejna wizyte.. eh.. kiedy widzisz sie ze swoja doktorka?;*
Przytulam ! I sily zycze !

@Zzzzz zycze Ci, zeby to jednak psychika platala figle... i zebys jakos dotrwala nawet z tymi bolami do konca !
Mowie o tej psychice , bo zauwazam zaleznosc u siebie.. zaczynam wierzyc w to, ze te wszystkie bole a przynajmniej wiekszosc to byla reakcja na stres, to nie tak ze ich nie bylo, a ja myslalam, ze sa, ale chodzi o to, ze prawdopodobnie moj organizm tak sobie zaczal radzic ze stresem , ze odlozyl to wszystko w okolicy plecow, jajnikow itp... a dyskopatia tylko nasilila sprawe...
Mimo wszystko, ja jako mega panikara pewnie bym zachowywala sie tak jak Ty i rozwazala kolejna wizyte.. eh.. kiedy widzisz sie ze swoja doktorka?;*
Przytulam ! I sily zycze !
Jestem po wizyce :) teraz kłuje mnie po lewej stronie pobdrzusza. Kurna wszystko mi sie kojarzy z bólami poronnymi.

Jestem po wizyce :) teraz kłuje mnie po lewej stronie pobdrzusza. Kurna wszystko mi sie kojarzy z bólami poronnymi.
Zzzzzz przydaloby sie jakies wino na rozluznienie wypić, ale nie mozna.. ;p a moze zamiast myslenia , ze cos jest nie tak sprobuj pomyslec jak bedzie fajnie jak urzadzisz pokoj dla dziecka, poogladaj cos na necie , ale dla dziecka, dla siebie w ciazy, a nie czytaj co znaczy klucie tu czy tam. :* sprobuj zajac glowe czyms innym i później dojdziesz do wniosku czy bol Ci w tym przeszkadzal czy o nim.zapomnialas :)

@bertha bardzo daleko. To bronowice. A ja w srodmiesciu. To min 20 min samochodem najbardziej zakorkowanymi drogami o tej godzinie. Trzeba by cos wymyslic
Oj, co za pech.. a o której w ogóle kradzieżową Natusia? Do której jest sens żebyś się spotkała? Gdzieś w połowie drogi jest jakieś centrum handlowe czy coś .zeby na kawkę się spotkać?

@bertha ale Cię wywiało na Balicką. Dla mnie to do Tarnowa bliżej niż tam :)
Noż cholewcia :/

@edloteh wzięłąm wyniki M do pracy,ale ja nie widzę tego o co pytasz. Przepiszę co widzę:
OCENA KONCETRACJI: Koncentracja: 235,7x10(do pot .6)/ml
Całkowita liczba w ejakulacie: 1131,3x10(do potęgi 6-nie umiem tu wstawić 6 u góry).
Ruch postepowy:6%. Ruch niepostepowy:3%.Nieruchome:91%.
Błądzę we mgle...ale może to odczytasz.
I do Urologa już męża zapisuję. A niech sprawdzi,czy nie ma żadnego żylaka.
A co do tego pytania skąd ten mój dr ma wiedzę na temat negatywnych skutków szczepień-odp mi,że na sympozjach, na które on jeździ były podawane te dane.
Woooow ale dużo plemniorow macie!! Nie wierze! W życiu tylu nie widziałam! Super!
Przecież norma ilości całkowitej w ejakulacie to >39mln! A wy macie 1131!!! Wow

reklama
Do góry