reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@maa821 kiedyś któraś z dziewczyn tutaj na forum powiedziała że im dalej tym człowiek się bardziej boi nie mogłam w to uwierzyć Ale na prawdę tak jest... jesteś już tak blisko i już nie długo utulisz swojego synka.... imię macie wybrane? Ja też noszę w swoim brzuszku synka Ale nie możemy się zdecydować na imię....

@marshia gdzieś na allegro znajdę link to podeślę:*

Z imieniem mamy właśnie trochę problem - mam jeszcze 9 letniego syna w domu, który tez ma ważny głos w tej sprawie. I ciężko o imię, które całej trójce pasuje. Na razie chyba jedyne takie, to Adaś, ale to jeszcze nic pewnego :)

@smerfik88 Wyglądasz tej sukience 100 razy lepiej niż te modelki. Gdybym zobaczyła zdjęcie z allegro, to w ogóle bym się nad nià nawet nie pochyliła na sekundę . Ty wyglądasz w niej obłędnie. Obawiam się że moje szersze bioderka już tak nie będą niej wyglądały, więc sobie daruję :(

reklama
Do góry