reklama
marshia
Fanka BB :)
@smerfik88 skad ta sukienka? Tez bym chciała taką
@maa821 kiedyś któraś z dziewczyn tutaj na forum powiedziała że im dalej tym człowiek się bardziej boi nie mogłam w to uwierzyć Ale na prawdę tak jest... jesteś już tak blisko i już nie długo utulisz swojego synka.... imię macie wybrane? Ja też noszę w swoim brzuszku synka Ale nie możemy się zdecydować na imię....
@marshia gdzieś na allegro znajdę link to podeślę:*
@marshia gdzieś na allegro znajdę link to podeślę:*
Z imieniem mamy właśnie trochę problem - mam jeszcze 9 letniego syna w domu, który tez ma ważny głos w tej sprawie. I ciężko o imię, które całej trójce pasuje. Na razie chyba jedyne takie, to Adaś, ale to jeszcze nic pewnego
Tak pół żartem pół serio. Bety juz robić nie będę a starania nad nową juz zaczęłam
Pięknie wszystkie wygladacie a @smerfik88 sukienka tez śliczna
Pięknie wszystkie wygladacie a @smerfik88 sukienka tez śliczna
bertha
O to samo mialam pytac@smerfik88 skad ta sukienka? Tez bym chciała taką
Uwaga Krakow, bede na szkoleniu 24-28.09 moze ktos chetny spotkanko?
marshia
@smerfik88 Wyglądasz tej sukience 100 razy lepiej niż te modelki. Gdybym zobaczyła zdjęcie z allegro, to w ogóle bym się nad nià nawet nie pochyliła na sekundę . Ty wyglądasz w niej obłędnie. Obawiam się że moje szersze bioderka już tak nie będą niej wyglądały, więc sobie daruję
roxie123
A dlugo idzie paczka ? Mam chrzest w niedziele i mysle czy by doszla@bertha @marshia proszę link ja kupiłam w sumie u nich cztery sukienki i gatunkowo są fajne i ceny również... polecam Link do: Sukienka ciążowa Tunika rękaw 3/4 L KOLORY
reklama
Podziel się: