reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, przepraszam Was ze znow zniknelam na troche ale po wakacjach nie moglam sie ogarnac i potem mialam problem z @, w koncu po 20 dniach brania lekow dostalam @ i dzis pierwszy dzien immunosupresji! Pasnik przepisal mi 22 dni a wiec zaczynam! Mega mnie uspily te leki, tez tak macie? Wlasnie sie zdrzemnelam, planuje zostac w domu nastepne trzy tygodnie bo jak tak bedzie to do roboty sie nie bede nadawac. Planuje kazdego dnia troche z domu popracowac :)

Trzymam za wszystkie z Was kciuki, przeczytalam ostatnie 10 dni na forum a wiec cos mi swita co u Was ale teraz bede juz na biezaco! Milego weekendu [emoji847]

reklama
@Porzeczka1234 dziękuję za pamięć :* Staram sie obudzić jajniki do roboty ale zaparły sie skubane i nie chcą puścić jaj. Dziś 8 dzien stymulacji, 13dc a estradiol jak na naturalnym cyklu - 150:/ czarno to widzę.

Kuzwa.. uparte jajniki :( trzymam kciuki żeby ruszyły... ja miałam 8ds estradiol 240 pg/ml i finalnie było 5 jaj dojrzałych i się zaplodnily wszystkie poprawnie.

Kuzwa.. uparte jajniki :( trzymam kciuki żeby ruszyły... ja miałam 8ds estradiol 240 pg/ml i finalnie było 5 jaj dojrzałych i się zaplodnily wszystkie poprawnie.
Ja tam wysokim estradiolem nigdy nie grzeszę, ale to są już jakieś jaja. W 5ds miałam całe 50. Coś tam rusza, ale znowu sie boje że będzie jak ostatnio - jak już ruszyły to były puste. Trudno, jakoś to będę musiała przetrawić :/ Tylko wqrwia mnie to, że nikt nie chce powtórzyć stymulacji z KRK, gdzie miałam full pięknych blastek. Każdy mądrzejszy :wściekła/y: Przyszłam do nich urzymać ciążę, a oni nawet jajec nie umieją wyhodować:o
Tobie cały czas kibicuję :*

Porzeczusiu kochana, ja nie mam pesymistycznego nastawienia tylko denerwuje mnie to, że przychodze do nich z gotowcem, mówię jaki protokół, leki i dawki miałam, jakie były rezultaty i prosze tylko o pomoc w utrzymaniu ciąży. A zamiast to powtórzyć i robić to, co zostało do zrobienia, oni pieprzą sprawę na samym początku i to już drugi raz. Pierwsze dni stymulacji są kluczowe. Ostatnio bardzo boleśnie się o tym przekonałam. A bertha chyba pisze o stymulacji z novum?

Porzeczusiu kochana, ja nie mam pesymistycznego nastawienia tylko denerwuje mnie to, że przychodze do nich z gotowcem, mówię jaki protokół, leki i dawki miałam, jakie były rezultaty i prosze tylko o pomoc w utrzymaniu ciąży. A zamiast to powtórzyć i robić to, co zostało do zrobienia, oni pieprzą sprawę na samym początku i to już drugi raz. Pierwsze dni stymulacji są kluczowe. Ostatnio bardzo boleśnie się o tym przekonałam. A bertha chyba pisze o stymulacji z novum?
Tak wiem o co Ci chodzi może źle napisałam rozumiem twoje zdenerwowanie ja nie mówię że to dobra czy zła klinika bo ja nigdy in vitro nie robiłam nie musiałam i mogę tyle dobrego powiedzieć że zawsze zapłaciłam i miałam a dodatkowo miałam tam G.. która słuchała Maliny swoje dodatkowo robiła i udało mi się donosić Zosię

@Zzzzzz w Krk już byłam i straciłam z nimi 3 ciąże, w tym jedną bliźniaczą. Bardzo długa historia, rzez którą straciłam do nich zaufanie :oops:
Jak brzusio? Przeszły bóle?

Wiecie co, ja to sobie myślę że może biochem miałam bo cykle to moje juz od dawna są 27-28 dni. Ten był 33 w 32 zrobiłam test i albo był cień albo mi psycha siada bo go szukałam na sile. Ale nie to mnie zastanowiło tylko to ze teraz mam bardzo dużą @ jak nigdy i nie wiem czy tak mogło być czy mose byc duza bo tyle przenoszona? Jak znowu zacznę to widzę ze musze z obstawa leków

Spijcie smacznie pa

reklama
@dżoasia nie wiem co doradzic bo nie znam sie na klinikach :( ja lubie dr G tylko mam wrażenie ze ona mnie nie zabardzo, nie odpisala mi wczoraj na sms. Ona prowadzi u Ciebie ta procedure czy kots inny? brzucho pobolewa
@nafoczka teraz trudno bedzie to zweryfikować. <przytulam>

Do góry