reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Bunia10 współczuję strat i dlugiej drogi leczenia. Mam nadzieję ze Ci się uda. W kwestii szczepień nie pomoge bo mam steryd. Co na to Twoj immunolog ? Od jakiego czasu się staracie?

@Maciejka78 gratulacje dzidziusia :)

Dziś moja 2ga polowa idzie na tomografie aby sprawdzić czy nie ma przerzutów. A wizyta u onkolog dopiero za 2 tyg. Bleh sporo tego czekania.

reklama
@Zzzzzz kciuki za dobry wynik TK! Oby nie było przerzutów &&
@Maciejka78 No byłam już, byłam :) Ale bałam się pisać. Dziewczynom powiedziałam w 10 tc dopiero. Moi teściowie wciąż nie wiedzą, a brat dopiero o 2 tygodni wie...

@Zzzzzz ja też dołączam do trzymania kciuków za TK oraz za brak przerzutów!
@Maciejka78 tak całkiem apropo...MACIEJKA na zawsze będzie mi się kojarzyć z moją śp.mamą i babcią:) obie uwielbiały maciejkę :) i Twój avatar mi się bardzo dobrze kojarzy :)

Po szczepieniach prawie każda z nas miała pół roku.niektóre chyba 4 m-ce. Wielu sie udalo,a wiec jest nadzieja:)
@Maciejka78 aaa widzisz;) taki newsik <3 @marzycielka81 hop hop. Co u Ciebie?
@Bunia10 współczuję strat i dlugiej drogi leczenia. Mam nadzieję ze Ci się uda. W kwestii szczepień nie pomoge bo mam steryd. Co na to Twoj immunolog ? Od jakiego czasu się staracie?

@Maciejka78 gratulacje dzidziusia :)

Dziś moja 2ga polowa idzie na tomografie aby sprawdzić czy nie ma przerzutów. A wizyta u onkolog dopiero za 2 tyg. Bleh sporo tego czekania.
Ja tez trzymam kciuki za udany tomograf bez przerzutów i czekam na DOBRE wieści ✊✊

@burczuś u mnie tez zapach maciejki przywoluje dobre mysli :D beztroski czas wakacji spedzonych na wsi u kochanej Babuszki mej
@iveo tak tak zniknelam wiem wiem czasu brakowalo a chwile wolne odsypialam. Ale myslami czesto wracalam tu i bylam pewna ze tu wroce. Czuje misje w sobie ha ha
Ktory to juz tydzien? ;)
@Zzzzzz witam sie pieknie i dobrych wiesci Wam z Mezem zycze zdrowka!

Ja tez trzymam kciuki za udany tomograf bez przerzutów i czekam na DOBRE wieści ✊✊
Staramy sie od 2 cykli które sa stymulowane i nic . Problem jest taki ze mieszkam zagranica i tutaj starania i ciąże do 12 tyg jest pozostawiona sama sobie tak zwana naturalna selekcja wiec chodzę do Polskiego ginekologa w Dublinie i jak trzeba to latam do Krakowa .Moje wcześniejsze ciąże wszystkie zakończyły sie w 12 tyg zrobilam wszystkie badana i wsxystko było ok I dopiero w Krakowie dowiedziałam sie co musze zrobic szczepienia powiedział lekarz jestem juz po a teraz nie moge zajść w ciąże . Teraz czekam na @ zaczynam stymulację monitoring i zobaczymy musi sie udać . Czytam Was codziennie od styczna ale nie wiem czego dopiero teraz napisałam moze dla tego ze większość leczy sie w Łodzi a ja w Krakowie .Wiem jedno ze musi sie udać Wy wszystkie jesteście tego dowodem cieszę sie z każdej waszej ciazy z kolejnego dzidziusia i trzymam kciuki za Te dziewczyny co sa na początku drogi Musi sie Udać ✊

reklama
Do góry