reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Staramy sie od 2 cykli które sa stymulowane i nic . Problem jest taki ze mieszkam zagranica i tutaj starania i ciąże do 12 tyg jest pozostawiona sama sobie tak zwana naturalna selekcja wiec chodzę do Polskiego ginekologa w Dublinie i jak trzeba to latam do Krakowa .Moje wcześniejsze ciąże wszystkie zakończyły sie w 12 tyg zrobilam wszystkie badana i wsxystko było ok I dopiero w Krakowie dowiedziałam sie co musze zrobic szczepienia powiedział lekarz jestem juz po a teraz nie moge zajść w ciąże . Teraz czekam na @ zaczynam stymulację monitoring i zobaczymy musi sie udać . Czytam Was codziennie od styczna ale nie wiem czego dopiero teraz napisałam moze dla tego ze większość leczy sie w Łodzi a ja w Krakowie .Wiem jedno ze musi sie udać Wy wszystkie jesteście tego dowodem cieszę sie z każdej waszej ciazy z kolejnego dzidziusia i trzymam kciuki za Te dziewczyny co sa na początku drogi Musi sie Udać [emoji110]
@Bunia10 trzymam kciuki, zeby sie udalo ;*

@Zzzzz trzymam kciuki , zeby i u meza bylo wszystko ok. ;*

reklama
@Bunia10 to czy dziewczyny sue azczepia i maja ateryd raz zalezy od lekarza, innym razem jest to wybor dziewczyn. Niestety niewiele pomoge, bo sie nie szczepilam. Jedna ciaza na stwrtdzie druga bez. Zobaczymy co z tego wyjdzie

@Zzzzzz Kochana [emoji110][emoji110][emoji110] nie tylko za brak przerzutow, ale za remisje. Cuda sie zdarzaja i ty cos i o tym wiesz

@marshia my tez nie mowilismy rodzinie. Tesciowa dowiedziala sie po prenatalnych. I oczywiscie papla zamiast zachowac to dla siebie. Nie lubie...

reklama
Do góry