reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Staramy sie od 2 cykli które sa stymulowane i nic . Problem jest taki ze mieszkam zagranica i tutaj starania i ciąże do 12 tyg jest pozostawiona sama sobie tak zwana naturalna selekcja wiec chodzę do Polskiego ginekologa w Dublinie i jak trzeba to latam do Krakowa .Moje wcześniejsze ciąże wszystkie zakończyły sie w 12 tyg zrobilam wszystkie badana i wsxystko było ok I dopiero w Krakowie dowiedziałam sie co musze zrobic szczepienia powiedział lekarz jestem juz po a teraz nie moge zajść w ciąże . Teraz czekam na @ zaczynam stymulację monitoring i zobaczymy musi sie udać . Czytam Was codziennie od styczna ale nie wiem czego dopiero teraz napisałam moze dla tego ze większość leczy sie w Łodzi a ja w Krakowie .Wiem jedno ze musi sie udać Wy wszystkie jesteście tego dowodem cieszę sie z każdej waszej ciazy z kolejnego dzidziusia i trzymam kciuki za Te dziewczyny co sa na początku drogi Musi sie Udać [emoji110]
@Bunia10 trzymam kciuki, zeby sie udalo ;*

@Zzzzz trzymam kciuki , zeby i u meza bylo wszystko ok. ;*

reklama
@Bunia10 to czy dziewczyny sue azczepia i maja ateryd raz zalezy od lekarza, innym razem jest to wybor dziewczyn. Niestety niewiele pomoge, bo sie nie szczepilam. Jedna ciaza na stwrtdzie druga bez. Zobaczymy co z tego wyjdzie

@Zzzzzz Kochana [emoji110][emoji110][emoji110] nie tylko za brak przerzutow, ale za remisje. Cuda sie zdarzaja i ty cos i o tym wiesz

@marshia my tez nie mowilismy rodzinie. Tesciowa dowiedziala sie po prenatalnych. I oczywiscie papla zamiast zachowac to dla siebie. Nie lubie...

reklama
Do góry