reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roki_1991 proszę się mi nie nakręcac.... wiesz jak to z objawami jest ...raz są raz ich nie ma

Ja się cały czas stresuje bo znowu co chwilkę pojawia się jakieś brudzenie , wczoraj byłam na SORze dowiedziałam się że krwiak nie zmienił swojej wielkości, dzidzia sobie żyje, szyjka 4,5 cm ... Ale dzisiaj mam wizytę u swojej Pani doktor bo jakoś tak nie pewnie się czuje po tej wizycie na Sorze

@roki_1991 no to trzymamy kciuki!!! Kiedy usg?
@smerfik88 myslalam, ze te brudy to już ewakuacja na dobre była :/
A ja dziś byłam w szpitalu na kolposkopii... bo brzydka cytologia ciążowa :(. Doktor się uparł, żeby już teraz obejrzeć zmiany z bliska i wiedzieć na potem z czym mamy do czynienia. Oczywiście stres, ze ta kolposkopia zaszkodzi i 1500 pytan czy na pewno nie zaszkodzi :/. A teraz i tak będę umierać kilka dni z nerwów... Przy okazji uśmiechnelam się o usg czy niunia żyje :) ma 8,5 cm, czyli idealnie się zgrywa w czasie usg z czasem. 14+4. Zmiany na szczęście nie wyglądają groźnie, tylko „zapalnie”. Teraz leżę i błagam żeby faktycznie to badanie w niczym nie zaszkodziło.

@burczuś biorę Wit D, acard, prenatal uno, Wit B6, encorton 5mg, luteina podjęzykową 2x3 tabletki, neoparin 0.4.
Wyleczyłam ueraplazma więc trochę mnie to podnosi na duchu :) u mnie cykle ok.31 dni. w 32dc przy becie 214.7 miałam progesteron 31.79. W 33dc na usg był pęcherzyk 4mm, jajnik z ciałkiem żółtym. Następna wizyta 12.09 jeśli dożyje psychicznie :p
@smerfik88 wiem właśnie ze raz są raz nie ma, ale wiesz jak to jest jak ich mniej :p
Staram się myśleć pozytywnie, ale wiecie jak to jest ;)

@marshia dobrze ze to tylko zmiany zapalne i że dzidzia sobie grzecznie fika w brzuszku ;)

@smerfik88 na ktora idziesz? Trzymam kciuki za rozsadne dzialanie pani doktor i twoj spokoj. Wiem, ze cie nie pocieszy, ale u mnie tez krew sie ciagle przelewaa. Juz mniej, ale jest. Tylko chyba przywyklam juz do tego. Jest niepokoj, tylko wariacji nie ma

reklama
@Destino u mnie krwi nie ma tylko brudzenie. A też w jeden dzień sobie pofolgowalam i pozbieralam sobie w ogrodzie malin i zaraz na drugi dzień się to dziadostwo pojawiło .... wizyta ok .18

Do góry