reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roki_1991 proszę się mi nie nakręcac.... wiesz jak to z objawami jest ...raz są raz ich nie ma

Ja się cały czas stresuje bo znowu co chwilkę pojawia się jakieś brudzenie , wczoraj byłam na SORze dowiedziałam się że krwiak nie zmienił swojej wielkości, dzidzia sobie żyje, szyjka 4,5 cm ... Ale dzisiaj mam wizytę u swojej Pani doktor bo jakoś tak nie pewnie się czuje po tej wizycie na Sorze

@roki_1991 no to trzymamy kciuki!!! Kiedy usg?
@smerfik88 myslalam, ze te brudy to już ewakuacja na dobre była :/
A ja dziś byłam w szpitalu na kolposkopii... bo brzydka cytologia ciążowa :(. Doktor się uparł, żeby już teraz obejrzeć zmiany z bliska i wiedzieć na potem z czym mamy do czynienia. Oczywiście stres, ze ta kolposkopia zaszkodzi i 1500 pytan czy na pewno nie zaszkodzi :/. A teraz i tak będę umierać kilka dni z nerwów... Przy okazji uśmiechnelam się o usg czy niunia żyje :) ma 8,5 cm, czyli idealnie się zgrywa w czasie usg z czasem. 14+4. Zmiany na szczęście nie wyglądają groźnie, tylko „zapalnie”. Teraz leżę i błagam żeby faktycznie to badanie w niczym nie zaszkodziło.

@burczuś biorę Wit D, acard, prenatal uno, Wit B6, encorton 5mg, luteina podjęzykową 2x3 tabletki, neoparin 0.4.
Wyleczyłam ueraplazma więc trochę mnie to podnosi na duchu :) u mnie cykle ok.31 dni. w 32dc przy becie 214.7 miałam progesteron 31.79. W 33dc na usg był pęcherzyk 4mm, jajnik z ciałkiem żółtym. Następna wizyta 12.09 jeśli dożyje psychicznie :p
@smerfik88 wiem właśnie ze raz są raz nie ma, ale wiesz jak to jest jak ich mniej :p
Staram się myśleć pozytywnie, ale wiecie jak to jest ;)

@marshia dobrze ze to tylko zmiany zapalne i że dzidzia sobie grzecznie fika w brzuszku ;)

@smerfik88 na ktora idziesz? Trzymam kciuki za rozsadne dzialanie pani doktor i twoj spokoj. Wiem, ze cie nie pocieszy, ale u mnie tez krew sie ciagle przelewaa. Juz mniej, ale jest. Tylko chyba przywyklam juz do tego. Jest niepokoj, tylko wariacji nie ma

reklama
@Destino u mnie krwi nie ma tylko brudzenie. A też w jeden dzień sobie pofolgowalam i pozbieralam sobie w ogrodzie malin i zaraz na drugi dzień się to dziadostwo pojawiło .... wizyta ok .18

Do góry