reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czesc Dziewczyny jestem tu nowa ale czytam Was od stycznia moja historia zaczyna sie 2015 roku i jestem po 4 stratach . W styczniu trafiłam do Krakowa do Doktora Sacha i okazało sie ze moje ALLO-MLR 28% jestem po 3 szczepieniach od dawcy i obecnie MLR 46% i jeszcze wynik KIR wyszły słabo wiec dostalam wlewy do maciczne z Akofilu . Tera od 2 miesięcy nie moge zajść w ciąże a nigdy wcześnie nie miałam z tym problemu bardzo prosze o pomoc ??
@Bunia10 ja po szczepieniach też mialam problem z zajściem. Nawet przy cyklach stymulowanych. Nie wiem czy to szczepienia mi coś przyblokowały...czy głowa? Nie wiem jak Ci pomóc...
@Maciejka78 nooo ja Ciebie pamietam;) popieram @marshia . Fotka by sie przydala;););)

@Bunia10 ja po szczepieniach też mialam problem z zajściem. Nawet przy cyklach stymulowanych. Nie wiem czy to szczepienia mi coś przyblokowały...czy głowa? Nie wiem jak Ci pomóc...
@Maciejka78 nooo ja Ciebie pamietam;) popieram @marshia . Fotka by sie przydala;););)
Moje cykle tez sa stymulowane boje sie za nie złoże zajść w ciąże w ciągu 6 miesięcy bo tyle dostalam czasu

reklama
Do góry