magda1208
Fanka BB :)
@Maciejka78 Kochana zapomniałam o tobie.
Czekamy na fotki
Czekamy na fotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Bunia10 ja po szczepieniach też mialam problem z zajściem. Nawet przy cyklach stymulowanych. Nie wiem czy to szczepienia mi coś przyblokowały...czy głowa? Nie wiem jak Ci pomóc...Czesc Dziewczyny jestem tu nowa ale czytam Was od stycznia moja historia zaczyna sie 2015 roku i jestem po 4 stratach . W styczniu trafiłam do Krakowa do Doktora Sacha i okazało sie ze moje ALLO-MLR 28% jestem po 3 szczepieniach od dawcy i obecnie MLR 46% i jeszcze wynik KIR wyszły słabo wiec dostalam wlewy do maciczne z Akofilu . Tera od 2 miesięcy nie moge zajść w ciąże a nigdy wcześnie nie miałam z tym problemu bardzo prosze o pomoc ??
A wychwyciłaś,że @marshia w ciąży ? ;*Fotka na zamknietym wrzucona. Co u Was Dziewczeta?
@magda1208 jak sie czujesz i Malenstwo. Kiedy spotkanie z Malenstwem?
@marshia chce tu tylko dobrych wiesci o Tobie i Mamie!!!
Ehhh musze chociazby wyrywkowo poczytac co tam u Was.
@Bunia10 ja po szczepieniach też mialam problem z zajściem. Nawet przy cyklach stymulowanych. Nie wiem czy to szczepienia mi coś przyblokowały...czy głowa? Nie wiem jak Ci pomóc...
@Maciejka78 nooo ja Ciebie pamietam popieram @marshia . Fotka by sie przydala
Moje cykle tez sa stymulowane boje sie za nie złoże zajść w ciąże w ciągu 6 miesięcy bo tyle dostalam czasu@Bunia10 ja po szczepieniach też mialam problem z zajściem. Nawet przy cyklach stymulowanych. Nie wiem czy to szczepienia mi coś przyblokowały...czy głowa? Nie wiem jak Ci pomóc...
@Maciejka78 nooo ja Ciebie pamietam popieram @marshia . Fotka by sie przydala
Po szczepieniach prawie każda z nas miała pół roku.niektóre chyba 4 m-ce. Wielu sie udalo,a wiec jest nadziejaMoje cykle tez sa stymulowane boje sie za nie złoże zajść w ciąże w ciągu 6 miesięcy bo tyle dostalam czasu