reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 , mam tak samo. Wlecze mi się niesamowicie. Odliczam tylko dzień za dniem i chciałabym już chcoiaz październik. Ja kupiłam cześć rzeczy dla siebie do torby do szpitala ( chce być gotowa w razie czego). Małemu planuje zacząć kupować tez we wezesniu( ale się boje szczerze mówiąc). Magda, gdzie planujesz rodzic?

reklama
@Auri_a ja powiem tak kochana te 7 dni to różnica może 200 gram max a jeśli coś z łożyskiem było to moze warto posłuchać lekarza. Moja rada zdaj się na lekarza jak powie 38 tydzień to idź grzecznie do szpitala i witaj swoją księżniczkę

@iveo no mówiłam Ty idziesz jak burza.
Kupuj kochana bo później człowiek zaczyna się kulać :).

Dziś byłam u koleżanki w szpitalu urodziła syna taki tyci malutki zapomniałam jakie to maleństwo. Koleżanka też po przejściach kilka in vitro, szczepienia u Paśnika i nic po 1,5 roku zrezygnowali i tu bach naturalsik donoszony płakałyśmy obie każdej życzę takiego cudu.

Czesc dziewczyny mozecie mi podpowiedzieć jaki nr mieszanki ziół ojca środki jest na regulacje cyklu i jego skrócenie? Mam 32 dniowy cykl aż tego co was podczytuje to poszycie ze czym krótszy tym większe szanse, dlatego chciałam sprobowac tych ziolek

@Hatice spotkamy sie 3 wrzesnia na szczepionkach?
Co u Ciebie widac juz koniec tych szczepien?
Kochana oczywiście ze się spotkamy :):) wyśle Ci mój numer na priv później.
Teraz po tym szczepieniu mam test 18 czy 19wrzesnia ( i tego dnia tez szczepienie ) a potem będę czekać na wyniki testu.... jeśli będą złe to nie wiem co dalej. Doktor nigdy nie chce gdybać i mimo moich pytań nie chce powiedzieć co będziemy robić w razie gdyby test wyszedl złe. A co najgorsze to przez rodo nie chcą nam powiedzieć wyniki aż do wizyty. Ostatnio podstępnie się dowiedzialam ale teraz nie wiem czy się uda.... także do 10 października czyli do wizyty u mnie nic nie wiadomo.... staram się żyć normalnie ale jest ciężko bo w rodzinie od wczoraj dwie nowe ciąże... a wśród moich znajomych w tym roku urodziła się 3 dzieci także spotkania towarzyskie to non stop patrzenie na karmiące matki.... tak bardzo zazdroszczę tej normalności.
My mamy malutki czasu podczas szczepień ale na pewno wygospodaruje pare minut :)
A Ty jak się czujesz? Szczepienia coś zmieniają w Twoim organizmie?

@magda1208 , mam tak samo. Wlecze mi się niesamowicie. Odliczam tylko dzień za dniem i chciałabym już chcoiaz październik. Ja kupiłam cześć rzeczy dla siebie do torby do szpitala ( chce być gotowa w razie czego). Małemu planuje zacząć kupować tez we wezesniu( ale się boje szczerze mówiąc). Magda, gdzie planujesz rodzic?

Ja też się boję ale trzeba spróbować odgonić złe myśli. Dodałam dzisiaj kilka rzeczy z 5 10 15 do koszyka bo przeceny i dziewczyny polecają jakość.
Nie wiem jeszcze mam z tym problem.
Ty masz wybrany szpital i położną.?

reklama
Do góry