reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć z Was prwnie widziała na fb...
B028B773-35AD-4FC2-B9A2-4B1EE0CA93FF.png

Załączniki

• B028B773-35AD-4FC2-B9A2-4B1EE0CA93FF.png
    B028B773-35AD-4FC2-B9A2-4B1EE0CA93FF.png
    284,9 KB · Wyświetleń: 768
@marshia widziałam to zdjęcie budzi u mnie dziwne emocje sama nie wiem jakie. Chyba każda mogłaby takie zrobić z nas! Tyle tych zastrzyków było! Jak się czujesz?

@Auri_a siedzisz mi w głowie ? Jak sytuacja?

@nafoczka odpoczywaj kochana!

Przyszłe i obecne mamy w 5,10,15 przeceny online kupiłam dres, czapkę kurtke na jesień cieplutką, dżinsy, 2 bluzki, koszule dżinsowa bluzkę na długi rękaw 2, rajstopy, skarpetki za wszystko dalam 180 zł. Polecam rzeczy są na prawdę dobre gatunkowo to po pierwsze a ceny super normalnie musiałabym za to zapłacić ok 600 zł oczywiście w tym sklepie.

@Porzeczka1234 kochana dziękuję że pytasz :) u mnie ok mam już 36 tc także powoli się szykuje. Wczoraj pakowalam torbę dla siebie do szpitala i jestem z siebie dumna zamieściłam wszystko do jednej małej:) Zastanawiam się nad nawilżaczem powietrza masz polecasz ?

@Porzeczka1234 u mnie bz..... jutro 14+0 - bez objawów ciagle, wiec ze stresikiem. Żadnych kłuć, ciągnięć, na szczęście żadnych gorszych atrakcji też. Detektora wciąż nie kupiłam, bo niby i tak wizyty co tydzień były. Teraz dopiero będą rzadziej, więc kupię.
Za to błonnik z pingwinkiem to błogosławieństwo ;) Dzięki @iveo i @magda1208 - R E W E L A C J A!!!
Tylko pytanie - można go pic dzień w dzień?
@Auri_a wkasnie -wszystko już przygotowane?

@marshia jak się ma nie dziać to niech się nie dzieje do końca bo teraz jakby kuło i ciągło to by Cię niepokoiło czemu nagle itd....
Błonnik jak najbardziej można codziennie bo składa się wyłacznie z naturalnych składników ponadto on się nie wchłania do organizmu tylko działa w jelicie ale niekoniecznie trzeba bo te zaparcia nie zawsze trwają cały czas
Koło 14-16 tyg chyba był najwiekszy problem u mnie

reklama
Do góry