reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 kochana dziękuję że pytasz :) u mnie ok mam już 36 tc także powoli się szykuje. Wczoraj pakowalam torbę dla siebie do szpitala i jestem z siebie dumna zamieściłam wszystko do jednej małej:) Zastanawiam się nad nawilżaczem powietrza masz polecasz ?
Auri ja polecam nawilżacz. Mam jeden z tańszych z rtv euro agd. Ratował nas w zimę i jesień bo moja Miśka wiecznie pociągała nosem a kataru nie miała (wysuszona śluzowka) ale i w lato przy upałach się przydaje!

reklama
@Auri_a ciągnie mi się twoja końcówka :) ale już blisko w którym tygodniu cc? Jeśli chodzi o nawilżacz mam i kupiłam też jakiś w media Markt nie firmowy na chybił trafił polecam u nas w zime super się sprawdzał

@marshia to super , że błonnik podziałał. Brak objawów to też objaw @iveo ma rację jak by nagle zaczęło kłuć dostałabyś do głowy.

@iveo jak u Ciebie? Który masz tydzień teraz ? Bo ty mi znów idziesz jak burza ;)

@Porzeczka1234 kochana a mi jak się ciągnie tragedia o_O od 30 tc to mi się tak wlecze... może jak bym pracowała to było by prościej. Z tym CC to porażka bo każdy ma inną wizję i żadna ie gra z moją:/ ja bym chciała 15 Września jeden lekarz chce 8 a to dla mnie trochę za wcześnie ale straszą lozyskiem i jego możliwym odklejaniem się / i mam sieczke z mózgu przez to ...

@Porzeczka1234 kochana a mi jak się ciągnie tragedia o_O od 30 tc to mi się tak wlecze... może jak bym pracowała to było by prościej. Z tym CC to porażka bo każdy ma inną wizję i żadna ie gra z moją:/ ja bym chciała 15 Września jeden lekarz chce 8 a to dla mnie trochę za wcześnie ale straszą lozyskiem i jego możliwym odklejaniem się / i mam sieczke z mózgu przez to ...
A ten 8 czy 15 to który dokładnie będzie tydzień ?

A ryzyko odklejenia jest samo z siebie pod koniec? Czy przez rozrzedzenie krwi? Czy u Ciebie z tym jakiś problem? Czy jeszcze coś innego?
Jessssuuuuu, im dalej tym więcej strachów...... to szyjka niezbyt długa, to stres przy prenatalnych, to potem przy połówkowych, to wymazy, to cukrzyca, to wody, to łożysko. A ja nawet jeszcze wyników nifty mie mam, wiec nawet na tym etapie nie mam pewności czy wszystko ok :szok: A co dopiero potem... Matkoboskaczestochoska........ :o

A ryzyko odklejenia jest samo z siebie pod koniec? Czy przez rozrzedzenie krwi? Czy u Ciebie z tym jakiś problem? Czy jeszcze coś innego?
Jessssuuuuu, im dalej tym więcej strachów...... to szyjka niezbyt długa, to stres przy prenatalnych, to potem przy połówkowych, to wymazy, to cukrzyca, to wody, to łożysko. A ja nawet jeszcze wyników nifty mie mam, wiec nawet na tym etapie nie mam pewności czy wszystko ok :szok: A co dopiero potem... Matkoboskaczestochoska........ :o
Kochana do porodu będziesz miała portki pełne niestety... ale powiem Ci w tajemnicy , że później nie jest lepiej :p:D

@Porzeczka1234 8 to będzie pierwszy dzień 38 tc a 15 to pierwszy dzień 39 tc :)

@marshia ja miałam problemy z lozyskiem w początkach ciąży co mam szeroko opisane w karcie i teraz po prostu jest lekka panika. Wiesz co ja poważnie uważam że gdym wiedziała jak taka 4 próba obciąża to wcześniej poszła bym do psychologa który zajmuje się poronieniami i niepłodnościa. Ja choć uważam że świetnie znoszę i ciążę i poronienia zniosła m dość dobrze to te 9 miesięcy jest hmmm trudne delikatnie mówiąc.

@agatush był i kupiłam od razu mam :) choć nie planowałam ale cena jest rzeczywiście ok :)

reklama
@marshia Mówiłam że błonnik to rewelacja tylko należy pić regularnie. Ja miałam straszne zaparcia błonnik uratował mi życie i to dosłownie poleciła go dziewczyna z drugiego wątku.
Mi to się dosłownie wlecze jejku jak chciałabym zasnąć i się obudzić w dzień porodu.
Im dalej tym panika większa sama mam zagwostkę z porodem choć jeszcze trochę czasu.
We wrześniu zacznę zakupy.

Do góry