reklama
magda1208
Fanka BB :)
@iveo łooo już 27 tc ... No najwyższa pora brać się za wyprawkę.... imię dla synka wybrane , nie wiem czy już pytałam?
Dziewczyny czy farbujecie włosy w ciazy bo ja się szczerze boję i tak myślę żeby ich nie farbowac
Ja farbowałam raz ale idę na wesele i muszę choć trochę pofarbować już rozmawiałam z moją fryzjerką że ma być szybko i bezpiecznie.
Ostatnia edycja:
iveo
@Kudi81 zioła ojca Sroki nr 3 - miałam cykle 32-34 wróciły na 28
@smerfik88 jeszcze myślimy nad imieniem ale na razie Mateuszek
Ja farbuje Biokap D to farba apteczna bez wielu chemicznych skladników na 100 % bezpieczna
A potrzebujesz ciemna czy jasna?
Ja farbuje Biokap D to farba apteczna bez wielu chemicznych skladników na 100 % bezpieczna
magda1208
@Kudi81 zioła ojca Sroki nr 3 - miałam cykle 32-34 wróciły na 28
@iveo Ty kochana kończysz 27 tydzień.?
@iveo mam taki powiedziałabym średni brąz, miałam robione cały czas sombre, ale teraz chodzi mi tylko oto że mi się potwornie tłuszcza włosy i Wogole sobie Z nimi nie mogę poradzić .....A wiem że farba by je trochę wysuszyla , a tak po zostaje mi myc głowę codziennie ....Mateuszek ładnie bardzo
@magda1208 ja jeszcze przegadam ten temat z Panią doktor
@magda1208 ja jeszcze przegadam ten temat z Panią doktor
Położnej nie wybieram. Rodziłam raz w miejskim (dawno temu) bez położnej i byłam bardzo zadowolona. Zastanawiam się nad bizielem i miejskim i chyba się coraz bardziej do tego drugiego skłaniam. Biziel mi się zle kojarzy ( z racji mojej historii)Ty masz wybrany szpital i położną.?
Ja nie farbuje - odrostów mi prawie nie widać bo mam kolor podobny do swoich tylko siwe zaczynaja się pojawiać. Trudno ...Dziewczyny czy farbujecie włosy w ciazy bo ja się szczerze boję i tak myślę żeby ich nie farbowac
magda1208
Położnej nie wybieram. Rodziłam raz w miejskim (dawno temu) bez położnej i byłam bardzo zadowolona. Zastanawiam się nad bizielem i miejskim i chyba się coraz bardziej do tego drugiego skłaniam. Biziel mi się zle kojarzy ( z racji mojej historii)
Ja nie farbuje - odrostów mi prawie nie widać bo mam kolor podobny do swoich tylko siwe zaczynaja się pojawiać. Trudno ...
Ja rozważam MSW a moja Pani doktor chce mnie przekonać do Szubina bo ona by przeprowadzała CC ale jak wiemy nie ma tam specjalistycznego sprzętu dla noworodków i tu pojawia się problem.
Wiem że nikt lepiej nie zrobi mi CC od mojej ginekolog bo jest bardzo oddan ,ale boje się tego braku sprzętu .
W MSW zawsze miałam dobrą opiekę ale moja ginekolog tam nie przyjmuje co prawda może załatwić że znajoma Pani doktor zrobi CC ale wiem ,że to nie będzie to samo.
iveo
@smerfik88 Biokapem na pewno możesz tylko seria D - mają ładne kolorki takie naturalne
tu artykuł o Biokap
Link do: Biokap - Bezpieczne farbowanie | Alergia na farby do włosów
tak naprawdę to pewnie żadna farba nie wnika do organizmu i nie szkodzi dzidzi ale zeby czuć się calkiem bezpiecznie to można właśnie tym
tu artykuł o Biokap
Link do: Biokap - Bezpieczne farbowanie | Alergia na farby do włosów
tak naprawdę to pewnie żadna farba nie wnika do organizmu i nie szkodzi dzidzi ale zeby czuć się calkiem bezpiecznie to można właśnie tym
Nadja_n
@Hatice po 1 serii( 3 szczepionki) to bylo pol roku temu nie zaszlam jeszcze w ciaze,chorowalam mocno( 3 przeziebienia z kaszlem mocnym pod rzad)to bylo wiosna,potem juz ok latem ale nie zaszlam w ciaze i szczepie sie ponownie(2 szczepionki) caly czas sie staram.
Porozmawiam jak sie spotkamy 3 wrzesniaJa bede wczesniej bo musze zajac kolejke zeby byc pierwsza poniewaz mam pociag do Berlina.
Szczepionki sa od 14:30 a ja juz po 13ej bede.odezwij sie.
Porozmawiam jak sie spotkamy 3 wrzesniaJa bede wczesniej bo musze zajac kolejke zeby byc pierwsza poniewaz mam pociag do Berlina.
Szczepionki sa od 14:30 a ja juz po 13ej bede.odezwij sie.
reklama
@magda1208 ja słyszałam wiele dobrych opinii o MSW, ale w razie problemów z dzieckiem przewożą je i tak do biziela. ( przynajamniej tak kiedyś było), a nie wyobrażam sobie, ze ja w innym szpitalu i dziecko w innym.
A czemu masz mieć cc? Masz jakieś wskazania?
A czemu masz mieć cc? Masz jakieś wskazania?
Podziel się: