reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 a tak w dwie strony u mnie czuję się dobrze jakoś leci powoli do przodu :) Ale dalej nie zdecydowałam o miejscu porodu czy Kraków czy Nowy Sącz i jeżeli Nowy Sącz to jaki szpital.... i powoli zaczyna mnie to stresować że nie potrafię podjąć decyzji.... o_O , a jak u was jak mała Zosia :) Wrzuć jakieś zdjęcie na wątku MY :) dawno nie było a maleńka pewnie już sporo urosła :D

@magda1208 ja kupuje ubrania w smyku, pepco, Tesco i czasem w Lidlu. Od czasu do czasu hm. Łóżeczko wiesz jakie bo pisalysmy Ci z kas. Nianie mam z monitorem oddechu z Angeles Sounds. Pościel i rożek zamówiłam z łóżeczkiem w komplecie. Wózek mam polskiej marki kunert - jest w necie. Co do kosmetyków ja używałam hipp i nivea. Sprawdzał się. Z kremów bephanten, alantan. Witamina S dla maluszka. Jeśli chodzi o pampersy nie rób zapasów bo każde dziecko inaczej reaguje. My też zaczęliśmy od pampersa, teraz mamy Lupilu. Chusteczki uczulaja nas wszystkie prócz pampersa więc po prostu musicie testować :-* polecam poczytać blog srokao w kwestii kosmetyków :-*

@kas90 no włączyła mi się panika ze dziecko tlenu nie dostanie...a teraz wstałam A na bieliźnie taka stara krew , bardziej bym To nazwała nawet brązowym płomieniem, więc pewnie krwiak się przypomniał... ehh

@magda1208 bierzesz się kochana za wyprawkę? Wózek wybrany?

@Pilades gratulacje tak wysokiej ciąży po tylu nieudanych. Apropos Gluckophage - do kiedy brałaś i w jakiej dawce. Męczy mnie ten temat i boję się odstawić, a gin koło 14 tc już definitywnie każe. Czyli za około tydzien.....

@smerfik88 spokojnie- encorton nie ma wpływu na zagęszczanie krwi
Ty bierzesz profilaktycznie nie masz przeciwciał zakrzepowych na pewno nic się nie stało
@nafoczka ale tam jest torba do porodu a nie wyprawka
@Auri_a wcale się nie dziwię bo ja nie wiem ani gdzie ani jak rodzić
Wcześniej byłam pewna że tylko Kopernik ale straciłam ciążę u szefa oddziału nie zapisał mi clexanu a mam APS , siostra urodziła w 28 tyg prowadzona przez lek stamtąd i się zrazilam. Wybrałam szpital o niższym stopniu referencyjnosci i teraz panikuje ze może jednak to źle.

reklama
Do góry