reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 cieszę się że polowkowe wyszły dobrze....imię macie wybrane dla córeczki ?

Sądzę że Rita. Jednak .
@magda1208 Madziu kochana cieszę się bardzo bardzo bardzo mocno! A jakiego badania nie mogłaś zrobić???

U nas leci Zosia rośnie raczkuje chce wstawać ale jeszcze się boi chyba ze bawi się w łóżeczku, krzyczy tata i baba haha :p jak mówię mama to się uśmiecha i nic :D.

@dżoł trzymam kciuki za Was! Jak dieta ile masz kg za sobą. Ściskam serdecznie[/QUOTE

Badania te które wyszły na początku źle.

@anna_kat, kurcze zla jestem ze nie doszly ale juz ponad tydzien. Dzisiaj znow nic nie bylo :( to ranigast, equoral i encorton sa w tabletkach, tak? a w jakiej formie jest ezatiopiryna?

@Destino, a jak daleko juz jestes w ciazy? Moze podleczylas immunologie, system sie przestawil i na pewno wszystko sie wspaniale skonczy!

@magda1208 Madziu kochana cieszę się bardzo bardzo bardzo mocno! A jakiego badania nie mogłaś zrobić???

U nas leci Zosia rośnie raczkuje chce wstawać ale jeszcze się boi chyba ze bawi się w łóżeczku, krzyczy tata i baba haha [emoji14] jak mówię mama to się uśmiecha i nic :D.

@dżoł trzymam kciuki za Was! Jak dieta ile masz kg za sobą. Ściskam serdecznie
Kochana nie znasz dnia ani godziny. Miśka zaczęła mówić mama 9 dni temu dokładnie [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sądzę że Rita. Jednak .
Bardzo ładne imię Madziu [emoji7]

@anna_kat, kurcze zla jestem ze nie doszly ale juz ponad tydzien. Dzisiaj znow nic nie bylo :( to ranigast, equoral i encorton sa w tabletkach, tak? a w jakiej formie jest ezatiopiryna?

@Destino, a jak daleko juz jestes w ciazy? Moze podleczylas immunologie, system sie przestawil i na pewno wszystko sie wspaniale skonczy!

Azotiopiryna tez jest w tabletkach, jeśli dobrze pamietam to w malutkiej buteleczce.

@joanna_rak zobaczymy bo w nocy takich skurczy dostalam, ze az lzy z bolu lecialy. U mnie chyba nie moze byc zwyczajnie. Dobrze, ze jutro wizyta. U nas dzis 8tc

reklama
@nafoczka kciuki kochana na pewno wszystko będzie w porządku!

@mała79 ja mam taki sam spadek cukru pod obciążeniem na czczo 94 chyba po godzinie 91 później coś 84 chyba byłam u Endo wszystko dobrze trzuska dobrze pracuje dlatego nie ma wyrzutu cukru! Masz insulinę już?

Do góry