Oczekujaca123
Fanka BB :)
Dzieki :*@Oczekujaca123 zrób mutacje koniecznie widzisz że te twoje wyniki nie są za dobre. Na zbicie homocysteiny witaminy kwas foliowy b12 i b6 w formie metylowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki :*@Oczekujaca123 zrób mutacje koniecznie widzisz że te twoje wyniki nie są za dobre. Na zbicie homocysteiny witaminy kwas foliowy b12 i b6 w formie metylowej
Dziewczyny pisaly jakis czas temu, ze rozpuszczalnej nie powinno się pic, ale normalna chyba mozna. Nie dam sobie reki teraz uciąć, niech mnie ktoś poprawi [emoji14]Dziewczynki ktore zbiaja homocysteine pijacie kawke ale rzecz jasna prawdziwa nie zaburza to jakos???????
A gdzie on przyjmuje ?@loveu5555 welcome. @marshia wrote you the truth. Actually, you will not see many cases here, where the immunoglobulins were given.
I am not sure why you should have them... if you are writing about high level of NK, there are different treatment methods. Do you have another wrong results? Is only NK too high? What about MLR? Did you check It?
if you have the results but you are not sure if they are right, please add them here, so we will check it out.
Please provide us more info [emoji5]
@Oczekujaca123 ewidentnie coś u ciebie nie gra. No i ta homocystiena. Na pocieszenie powiem, że wynik nie jest tragiczny i można go poprawić, poza lekami w formie metylowanej (np. Można stosować tzw modulator homocyteiny z firmy Solgar, albo pojedyncze leki - ale wtedy musisz sobie skompletować zestaw sama), pij sok z buraka.
Nie myślałaś może by zapisać się do Malinowskiego? Nie dość że ginekolog to jeszcze immunolog. Takie dwa w jednym [emoji6]
Zobacze jeszcze co ginekolodzy u mnie powiedza. Nazwiska sobie zapisze. Krakow jednak blizej. Mi caly czas po glowie chodzi, ze to moze jednak ta szyjka niewydolna . Bo z dzieckiem wszystko bylo ok. Badania prenatalne wszystko super. Takze sama juz nie wiem@Oczekująca123 w Łodzi. Niestety, zleca zestaw badań, na który nie każdy sobie może pozwolić (3-6tys). Jeśli masz taką kasę to wal śmiało. Jeśli nie, to spróbuj w Krakowie u Sachy (tak dziewczyny???) albo u Paśnika w Łodzi.
Pamiętaj, że nie wszystkie badania można zrobić od razu po poronieniu. Czasem potrzebny jest czas.