reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matylda23 a Ty SN czy CC? Jeszcze chwileczka. Jeszcze momencik :)
@bobasek1990 a Ty już po rozpakowaniu??? :) Bo jakoś na dniach powinno to było lub ma nastąpić :) @Auri_a nadyepna w kolejce chyba dopiero Ty? Potem @iveo :)
@magda1208 fajnie, ze czujesz już ruchy ♥️.
@burczuś @bertha @marzycielka81 @mała79 @czarna_mala :* :*
@ovli22 jesteś z nami?
Ja nadal w dwupaku termin z usg już minął z miesiączki na niedzielę ale nie czuję że mam zaraz rodzic więc się przeciąganie pewnie

reklama
@bobasek1990 a do którego tygodnia prowadził Cię Malina?
Bo mi ciagle wspomina ze 24 tydz - a wiem ze niektórych dłuzej. Boję się tak wczesnie go pozegnac
@Porzeczka1234 u Ciebie jak to było?
@marshia u mnie do listopada daleka droga.
Przepraszam bo mialam pogadac z Malina o Tobie a jak tam jestem to ze strachu nawet o sobie gadac zapominam.

@matylda23 już 14 dni zostało super ale szybko to zleciało.

@bobasek1990 trzymam kciuki za szybkie i lekkie rozwiązanie.

@magda1208 czujesz ruchy wspaniale aż się chce być w ciąży!!!:D

@iveo ja miałam być do 26 tygodnia bo tak miałam stratę ale powiedziałam Malinie że chce dłużej bo się boję i zostałam do 34 tygodnia później było mi już ciężko jeździć i zaczęłam mieć ktg u siebie 3 -4 razy w tygodniu

@Auri_a - dziękuję za wyjaśnienie. Temat Ovitrell jest mi zupełnie obcy. Ale myślę, że jeśli podejdę do kolejnych starań może warto by było skrócić jakoś te moje cykle czy postymulować... Sama nie wiem.

@magda1208 - Trzymam kciuki. Który juz u Ciebie tc? 16? 17? Mega szybko te ruchy odczuwasz chyba :o

@bobasek1990 - kciuki zaciśnięte ;)

@Porzeczka1234 - dlaczego ktg miałaś 3-4 razy w tyg aż? to chyba nie jest standard prawda?

Pochodziłam po Manufakturze bo dużo wyprzedaży I przedobrzyłam zaczęła mnie boleć macica i trochę pod brzuchem .
Boje się żeby nic się nie stało.
Głupi człowiek czasami jest .

reklama
Do góry