reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Dziewczyny trochę was pomęczę. Jutro się wybieram na te allo mlry - mam być na czczo? Mąż obowiązkowo ma być ze mną, c'nie? To się dokładnie nazywa Ocena obecności p/ciał blokujących (allo MLR) ??
Jeśli chodzi o Prokocim, to allo mlr wystarczy
Ja też nigdy nie jem ze stresu piję dużo wody przed badaniem, bo mam gęstą krew i nie chce lecieć przy pobieraniu :/Można być po lekkim śniadaniu @dżoasia tak przynajmniej mówiła pani z rejestracji. Mąż mój zjadł przed wyjazdem bo by mi kopyrtnal (2h jazdy), ja byłam na czczo (bo ze stresu nie byłam w stanie nic przełknąć)
Marthi
@nafoczka - brawo dla Wikusia! <3
@kas90 - ciekawa lista hitów, nie powiem, że nie
@olaa90 - wydaje mi się, że spory ten pęcherzyk, ale zgadzam się z @Porzeczką - nie takie cuda świat widział, a jeszcze te cuda po tym świecie chodzą
@Auri_a - a jak długie zwykle cykle miałaś? Cyz w tym cyklu co zaszłaś miałaś stymulacje? Ja mam też naturalnie owu zwykle w granicy 17-18 dc. I nigdy nie miałam stymulacji.
@kas90 - ciekawa lista hitów, nie powiem, że nie
@olaa90 - wydaje mi się, że spory ten pęcherzyk, ale zgadzam się z @Porzeczką - nie takie cuda świat widział, a jeszcze te cuda po tym świecie chodzą
@Auri_a - a jak długie zwykle cykle miałaś? Cyz w tym cyklu co zaszłaś miałaś stymulacje? Ja mam też naturalnie owu zwykle w granicy 17-18 dc. I nigdy nie miałam stymulacji.
magda1208
Dziewczyny odniosę się do wczorajszej wypowiedzi @Zzzzzz ja to wiedziałam, że tak trzeba podczas aktu pobrać nasienie ale to jest rzeczywiście problem gdy inseminację robi się podczas wizyty wiecie jajo ok to mąż idzie oddać nasienie ale coś wam napiszę u mnie w tej klinice co miałam robiona zapytali czy chce iść z mężem, że względu na wiarę także lekarzom nie jest obcy ten temat. Jeśli chodzi o mrożenie nasienia to chyba nie jest problem tylko to przebijanie pseudo prezerwatywy i wymyślanie to już mózg paruje jak się to czyta .
@marshia jak u Ciebie? Gola m strzelił bo Ty mi tylko zostałaś jako nadzieja
@Auri_a jak się czujesz ile jeszcze? @matylda23 A Ty dziewczyny piszcie coś macie być siłą napędową forum
@nafoczka jak mąż?
@burczuś jakie wieści z frontu?
@bertha jak u Ciebie sytuacja już raz pytałam nie odpisałaś nie wiem czy nie chcesz czy przeoczyłaś? Jeśli nie chcesz pisać uznaj moja wiadomość jako nie byłą. Myślę o tobie
@magda1208 @Marthi co u Was?
@agatush @kas90 @Destino jestem ba bieżąco co u Was także ściskam
Pozdrawiam wszystkie niewymienione
Dziękuję, że pytasz u nas pomalutku jestem po założeniu pesara. Oj trochę się martwię czy nic tam nie zaszkodziło maleństwu przy zakładaniu bo nie było to przyjemne. Profesor stwierdził, że mi się szyjka skróciła i mogłam mieć prędzej założony. Choć w piątek moja gin twierdziła, że jest długa.
Trochę mnie zdenerwował bo przecież to on ustala termin.
Zobaczymy jak dalej będzie.
agatush
Moderatorka
@magda1208 spokojnie . Grunt że krążek założony. Jesteście bezpieczeństwa ne a to najważniejsze :-*
iveo
@magda1208 jakie tam prędzej nikt nie zakłada tak wczesnie jak on. Jesli mialas pozniej ode mnie (chyba 14 tydz) to tylko ci zazdroszcze tych paru dni spokoju
jeśli chodzi o ovitrele to ja tez mialam profilaktycznie i zadziałało bo swoja owu mialam @olaa90 tylko ja po zastrzyku bardzo mocno czułam te owulacje. trzymam kciuki za niespodzianke!
@magda1208 dobrze że masz pessar. nic na pewno nie zaszkodziło a pamietaj, że dzidzia bedzie rosla i obciążała ją coraz bardziej więc grynt to zapobiegać. Jeśli masz jak to zrezygnuj z kąpieli we wannie tylko pod prysznicem
@magda1208 dobrze że masz pessar. nic na pewno nie zaszkodziło a pamietaj, że dzidzia bedzie rosla i obciążała ją coraz bardziej więc grynt to zapobiegać. Jeśli masz jak to zrezygnuj z kąpieli we wannie tylko pod prysznicem
reklama
magda1208
@magda1208 jakie tam prędzej nikt nie zakłada tak wczesnie jak on. Jesli mialas pozniej ode mnie (chyba 14 tydz) to tylko ci zazdroszcze tych paru dni spokoju
Zastanawiam się jak dam radę z tymi globulkami. Wspomniałam mu ,że ciężko z aplikacją.
Kiedy ty masz kochana wizytę ja teraz będę miała usg I badania immunologiczne powtòrzone. Man nadzieję, że dotrwam muszeeeeę.
Ja już odczuwam ruchy choć dzisiaj spokojnie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: