reklama
iveo
Fanka BB :)
@magda1208 jakoś tam dasz rade chociaz ja pojełam dopiero jak mi miejscowy gin pokazał palcem jak to robić.
Te dni po globulce mnie bardziej denerwuja bo jest tej wydzieliny wtedy duzo.
U mnie wizyta za tydzien połowkowe i immunologia a w ogóle to prof się przymierza do pożegnania mnie w 24 tyg a jak u Ciebie?
Ja też trzymam kciuki za wszystkie staraczki Nie udzielam się wiele bo wszystko co mam do powiedzenia to o leczeniu u Maliny a tu dziewczyny wybierają jednak inne drogi leczenia których nie znam lub nie rozumiem
U mnie wizyta za tydzien połowkowe i immunologia a w ogóle to prof się przymierza do pożegnania mnie w 24 tyg a jak u Ciebie?
Ja też trzymam kciuki za wszystkie staraczki Nie udzielam się wiele bo wszystko co mam do powiedzenia to o leczeniu u Maliny a tu dziewczyny wybierają jednak inne drogi leczenia których nie znam lub nie rozumiem
burczuś
@magda1208 ale super Czuć ruchy to najpiękniejsza sprawa Trzymam za Was niezmiennie kciuki
@bobasek1990 jak tam?
@marshia :*:*:*
@Auri_a jak tam samopoczucie?
@bertha :*
@matylda23 a Wy jak się macie??
@bobasek1990 jak tam?
magda1208
@magda1208 jakoś tam dasz rade chociaz ja pojełam dopiero jak mi miejscowy gin pokazał palcem jak to robić.
Ja kochana wczoraj zapisywałam się na wizytę we wrześniu ,ale muszę dotrwać.
Ja z tych trudnych więc pewnie dłużej.
Super, że już połówkowe.
Ostatnia edycja:
magda1208
@magda1208 ale super Czuć ruchy to najpiękniejsza sprawa Trzymam za Was niezmiennie kciuki
@bobasek1990 jak tam?
Dziękuję kochana na razie to takie leciutkie muśnięcia. Trzymam kciuki za starania.
burczuś
@Auri_a a u mnie jako tako...po japońsku Do boju biało czerwoni (bo dziś mecz pl-jap)
A tak poważnie, to u mnie totalny zastój. Od ostatniego poronienia mnie tak wyzuło z chęci do starań...że o tym nie myślę. Może się jeszcze nawrócę
No Tobie bez upałów na pewno o niebo lepiej. Na kiedy ty masz słońce termin?
A tak poważnie, to u mnie totalny zastój. Od ostatniego poronienia mnie tak wyzuło z chęci do starań...że o tym nie myślę. Może się jeszcze nawrócę
No Tobie bez upałów na pewno o niebo lepiej. Na kiedy ty masz słońce termin?
matylda23
marshia
@matylda23 a Ty SN czy CC? Jeszcze chwileczka. Jeszcze momencik
@bobasek1990 a Ty już po rozpakowaniu??? Bo jakoś na dniach powinno to było lub ma nastąpić @Auri_a nadyepna w kolejce chyba dopiero Ty? Potem @iveo
@magda1208 fajnie, ze czujesz już ruchy .
@burczuś @bertha @marzycielka81 @mała79 @czarna_mala :* :*
@ovli22 jesteś z nami?
@bobasek1990 a Ty już po rozpakowaniu??? Bo jakoś na dniach powinno to było lub ma nastąpić @Auri_a nadyepna w kolejce chyba dopiero Ty? Potem @iveo
@magda1208 fajnie, ze czujesz już ruchy .
@burczuś @bertha @marzycielka81 @mała79 @czarna_mala :* :*
@ovli22 jesteś z nami?
reklama
burczuś
@matylda23 matko i córko...14 dni ale zleciało :*
Czy ja odpoczęłam w górach...no psychicznie na pewno, wolna głowa,ale fizycznie styrałam się aż miło No ale tradycyjnie już tuptam nóżkami,by jechać tam zaś i tak planuję w sierpniu weekendzik by chociaż dolinkami się przejść
Czy ja odpoczęłam w górach...no psychicznie na pewno, wolna głowa,ale fizycznie styrałam się aż miło No ale tradycyjnie już tuptam nóżkami,by jechać tam zaś i tak planuję w sierpniu weekendzik by chociaż dolinkami się przejść
Podziel się: