reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 jakoś tam dasz rade chociaz ja pojełam dopiero jak mi miejscowy gin pokazał palcem jak to robić.
Te dni po globulce mnie bardziej denerwuja bo jest tej wydzieliny wtedy duzo.
U mnie wizyta za tydzien połowkowe i immunologia a w ogóle to prof się przymierza do pożegnania mnie w 24 tyg a jak u Ciebie?

Ja też trzymam kciuki za wszystkie staraczki :) Nie udzielam się wiele bo wszystko co mam do powiedzenia to o leczeniu u Maliny a tu dziewczyny wybierają jednak inne drogi leczenia których nie znam lub nie rozumiem

@magda1208 jakoś tam dasz rade chociaz ja pojełam dopiero jak mi miejscowy gin pokazał palcem jak to robić.
Te dni po globulce mnie bardziej denerwuja bo jest tej wydzieliny wtedy duzo.
U mnie wizyta za tydzien połowkowe i immunologia a w ogóle to prof się przymierza do pożegnania mnie w 24 tyg a jak u Ciebie?

Ja też trzymam kciuki za wszystkie staraczki :) Nie udzielam się wiele bo wszystko co mam do powiedzenia to o leczeniu u Maliny a tu dziewczyny wybierają jednak inne drogi leczenia których nie znam lub nie rozumiem

Ja kochana wczoraj zapisywałam się na wizytę we wrześniu ,ale muszę dotrwać.
Ja z tych trudnych więc pewnie dłużej.
Super, że już połówkowe.

Ostatnia edycja:
@Auri_a a u mnie jako tako...po japońsku ;););) Do boju biało czerwoni;) (bo dziś mecz pl-jap)
A tak poważnie, to u mnie totalny zastój. Od ostatniego poronienia mnie tak wyzuło z chęci do starań...że o tym nie myślę. Może się jeszcze nawrócę :D
No Tobie bez upałów na pewno o niebo lepiej. Na kiedy ty masz słońce termin?

@olaa90 , mnie mega podbrzusze bolało po ovitrelle jak miałam owulkę.
@burczuś :* nam zostało 14 dni w dwupaku, mam nadzieję,że się wszystko uda. Marcelina mnie tradycyjnie z ruchami schizuje, ale jakoś jeszcze nie przywykłam,że ten typ tak ma :D odpoczęłaś w górach? :)

reklama
@matylda23 matko i córko...14 dni:) ale zleciało :*
Czy ja odpoczęłam w górach...no psychicznie na pewno, wolna głowa,ale fizycznie styrałam się aż miło :) No ale tradycyjnie już tuptam nóżkami,by jechać tam zaś:) i tak planuję w sierpniu weekendzik by chociaż dolinkami się przejść:)

Do góry