reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala kochana u mnie też się do tego przyczyniło , i chyba @Kitki by mogła szepnąć słówko , bo jej też co nieco wyszło , ja po jej poście zaczęłam się nad tym zastanawiać :)
Ja Marthi opisałam na priv jak to wygląda ogólnie , i jak to było w moim wypadku .
Ok rozumiem, ale ja tu pytam bardziej pod kątem dumania @Zzzzzz na temat wysokiej PRL a poronień ;)

@Marthi podwyższona ;)
IMG_20180415_070927.jpeg

Załączniki

• IMG_20180415_070927.jpeg
    IMG_20180415_070927.jpeg
    55,9 KB · Wyświetleń: 627
@Koralowa30 - dziękuję za informację. Czy w labie potrzebowali skierowania na to?

@czarna_mala - i jak Ci wyszło?;)

@Zzzzzz - no właśnie, też mnie to zastanawia... czy przyczynia się do strat. A poziom podstawowy miałaś w normie? (ten przed obciążeniem?)

@Destino - dziękuję!

Tak. Ja dzwonilam wcześniej i nic takiego nie mowili. A jak przyszlam, wzielam specjalnie urlop, to powiedzieli gdzie jest skierowanie i czy mam swój Metoclopramid. Bo nie wiedzą jaką dawkę mam wziąć. Zadzwoniłam do kliniki i mi powiwdzieli i jakos ich ublagalam. A Metoclopramid jest na recepte, wiec szybko musialam załatwiać.... najlepiej zdzwonić do laboratorium i dokladnie sie wypytac.

reklama
Do góry