reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
dziewczynki, @bertha @Porzeczka1234 tak znowu ale poszedł kontrolnie no bo niestety to nie przelewki były ale póki co (oprócz tego że zemdlał) nie jest źle bo rano przed pracą woże mu jedzenie :D

@Maciejka78 przytulam Ciebie i Małą :*

ps własnie sie dowiedziałam (przypadkiem) że dzieci ze stwierdzonym zaburzeniem integracji sensorycznej powinny miec darmowy basen?! cały nasz kraj, zeby znowu wszystkiego szukac samodzielnie!! wrrrr

wstawać :D ja już od 5 na nogach bo wiecie jeszcze poranne "doładowanie" męża w szpitalu :p

sprzedam wam zabawną anegdote (coby weselej było) :D

Gin kazał mi zrobić USG piersi jak byłam ostatnio bo mam guzka. Okazało sie nic grożnego.

1. pisze do M, ze wszystko w porzadku a ten mi odpisuje, "Gratuluje, ze znaleźli, bo mi po takim USG wyszło, ze nie mam nerki - wiec jakby moich (.)(.) nie było to by sie nie zdziwił" :D

2. to samo pisze do psiapsółki z bb, a ta "hmm 3mm? dobrze, ze w tej większej bo na mniejszej by musieli napisać, że zajął całą pierś?!" :D :D :D

Czy ja czegoś nie widze? hahaha... :p

reklama
@Koralowa30 - dzięki za info! <3

@czarna_mala - na razie nie, ale... myślę nad tym badaniem. Muszę o nim poczytać i pogadać z lekarzem.

@Zzzzzz - ja jaki badałam (kilka razy) to zawsze tylko podstawową, na czczo. Zawsze miałam w normie, mam regularne cykle, owulacje też co miesiąc - ale tym razem pół roku zachodziłam w III ciążę. Wcześniejsze w 1 max 2 cyklu przy staraniach zachodziłam.

@Kitki - dziękuję za informację;* Ja badałam pare razy prolaktyne na początku cyklu i zawsze była ta podstawowa, na czczo, w porządku. U mnie 2 ciąże się utrzymały dość długo, więc nei podejrzewam bym miała problem z prolaktyną... w tej 3 biochemicznej ciąży progesteron miałam na poziomie (mierzyłam co 48h) 18, 19 z groszem i 25 podajże więc nie jakoś super nisko, ale też niezbyt wysoko. W 2 pierwszych ciążach nikt mi nie kazał badać progresteronu więc nie wiem jaki był... :/ A Ty te 70-80 miałaś na czczo tak? Nie mowisz o tej z obciazeniem?

@burczuś - walka!!! :)))

@Porzeczka1234 - zrobiłam na razie Helicobacter Pyrolli i PAI-1 - za 2 tyg około wyniki. Prolaktyny nie badałam teraz, ale chyba w sierpniu zrobie sobie panel hormonalny. Reszta badań od Paśnika dopiero jak dostanę kolejną @.... oby bylo to jakoś zaraz...

Do góry