reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala kochana u mnie też się do tego przyczyniło , i chyba @Kitki by mogła szepnąć słówko , bo jej też co nieco wyszło , ja po jej poście zaczęłam się nad tym zastanawiać :)
Ja Marthi opisałam na priv jak to wygląda ogólnie , i jak to było w moim wypadku .
Ok rozumiem, ale ja tu pytam bardziej pod kątem dumania @Zzzzzz na temat wysokiej PRL a poronień ;)

@Marthi podwyższona ;)
IMG_20180415_070927.jpeg

Załączniki

• IMG_20180415_070927.jpeg
    IMG_20180415_070927.jpeg
    55,9 KB · Wyświetleń: 632
@Koralowa30 - dziękuję za informację. Czy w labie potrzebowali skierowania na to?

@czarna_mala - i jak Ci wyszło?;)

@Zzzzzz - no właśnie, też mnie to zastanawia... czy przyczynia się do strat. A poziom podstawowy miałaś w normie? (ten przed obciążeniem?)

@Destino - dziękuję!

Tak. Ja dzwonilam wcześniej i nic takiego nie mowili. A jak przyszlam, wzielam specjalnie urlop, to powiedzieli gdzie jest skierowanie i czy mam swój Metoclopramid. Bo nie wiedzą jaką dawkę mam wziąć. Zadzwoniłam do kliniki i mi powiwdzieli i jakos ich ublagalam. A Metoclopramid jest na recepte, wiec szybko musialam załatwiać.... najlepiej zdzwonić do laboratorium i dokladnie sie wypytac.

reklama
Do góry