reklama
magda1208
Fanka BB :)
Koralowa30
Początkująca w BB
Ja robilam. Bylo to jedno z badań podstawowych, które trzeba bylo mieć na pierwszą wizytę w Klinice leczenia niepłodności.@marshia - do boju!!!
Dziewczyny, wrzucam nowy temat na tapete - BADANIE PROLAKTYNY Z OBCIĄŻENIEM. Kto robił, jakie miałyście ku temu przesłanki, kiedy warto to zbadać?
A mozna to zrobic w dowolny dzień cyklu? Trzeba się przygotować jakos?Ja robilam. Bylo to jedno z badań podstawowych, które trzeba bylo mieć na pierwszą wizytę w Klinice leczenia niepłodności.
czarna_mala
Bolące piersi przed @ , robiłam na początku cyklu@marshia - do boju!!! [emoji14]
Dziewczyny, wrzucam nowy temat na tapete - BADANIE PROLAKTYNY Z OBCIĄŻENIEM. Kto robił, jakie miałyście ku temu przesłanki, kiedy warto to zbadać?
Koralowa30
Początkująca w BB
Mi powiedzieli, ze to bez znaczenia kiedy zrobie te badania. Na czczo trzeba być
Zzzzzz
Robilam 2 tyg po poronieniu bo uslyszalam ze to ona może być problemem i wyszla ponad normę natomiast to bylo chyba normalne bo w ciazy idzie do góry. Prolaktyna to naturalna antykoncepcja wiec podwyższona utrudnia zajście. Do tej pory nie wiem czy moze przyczyniać sie do strat.
reklama
czarna_mala
@roxie123 Ty chyba miałaś niewydolność ciałka żółtego od wysokiej prolaktyny czy coś pomieszałam?Robilam 2 tyg po poronieniu bo uslyszalam ze to ona może być problemem i wyszla ponad normę natomiast to bylo chyba normalne bo w ciazy idzie do góry. Prolaktyna to naturalna antykoncepcja wiec podwyższona utrudnia zajście. Do tej pory nie wiem czy moze przyczyniać sie do strat.
@Marthi tu masz opisane przygotowanie do badania. Ja się bardzo źle czułam po tym badaniu, było to najgorsze dotychczas badanie, ale z tego co wiem to tylko ja tak miałam
Załączniki
Podziel się: