Koralowa30
Początkująca w BB
DziękujeSuper, gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeSuper, gratulacje
U mnie cisza narazie czekamy@Maciejka78 , to dziś masz urodzić, tak? Trzymam kciuki za Was
@bobasek1990 , jak u Ciebie?
@Asia2104 , gratuluję Córeczki!
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i brzuchatki
Aaa widzisz jakoś zapomniałam, musisz częściej do nas pisać, to wejdzie w głowę [emoji28]Rybka ona jest 3 !! Po latach staran. Starszy syn ma 19 lat juz
Czarna ja tez miala sporo i do tego prolutex w zastrzykach. wiem, ze niby progesteron jeszcze zagęśżcza krew ale u mnie pykło i P z pewnoscia jest za progesteronem niż heparyna bez większych wskazań@Koralowa30 sporo masz progesteronu, coś się działo że masz tyle? Jakieś plamienia? Czy ze względu na obciążony wywiad masz takie końskie dawki?
Cieszymy sie wszystkie e ciocieDziękuje
a u ciebie e ciocie zaraz będą ciesztc sie jeszcze bardziejU mnie cisza narazie czekamy