reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane mamy malenstwo 10/10, 3400 56 cm. Ja nadal nie wierze :) Porod jakiego kazdej zycze sn wody odeszly przy badaniu o 10. Zero skurczy o 15 podana oksytocyna a o 17:05 malutka z nami :D peklam ale tylko na jeden szew wiec nie ma tragedii tylko strasznie jestem slaba przy wstawaniu bladosc i kreci sie w glowie. Duzo krwi przy szyciu stracilam a nic nie jadlam i kilka lyczkow wody do porodu. Ale i tak jest cudownie ❤ to kto przejmuje brzuszek? :))
Zdjatko wstawie jutro nie mam sily dzis na zmniejszacza wybaczcie

Kochane mamy malenstwo 10/10, 3400 56 cm. Ja nadal nie wierze :) Porod jakiego kazdej zycze sn wody odeszly przy badaniu o 10. Zero skurczy o 15 podana oksytocyna a o 17:05 malutka z nami :D peklam ale tylko na jeden szew wiec nie ma tragedii tylko strasznie jestem slaba przy wstawaniu bladosc i kreci sie w glowie. Duzo krwi przy szyciu stracilam a nic nie jadlam i kilka lyczkow wody do porodu. Ale i tak jest cudownie [emoji173] to kto przejmuje brzuszek? :))
Gratulacje Kochana [emoji8][emoji8][emoji8] dużo zdrówka dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]

Kochane mamy malenstwo 10/10, 3400 56 cm. Ja nadal nie wierze :) Porod jakiego kazdej zycze sn wody odeszly przy badaniu o 10. Zero skurczy o 15 podana oksytocyna a o 17:05 malutka z nami :D peklam ale tylko na jeden szew wiec nie ma tragedii tylko strasznie jestem slaba przy wstawaniu bladosc i kreci sie w glowie. Duzo krwi przy szyciu stracilam a nic nie jadlam i kilka lyczkow wody do porodu. Ale i tak jest cudownie ❤ to kto przejmuje brzuszek? :))

No i się poplakalam..... cudownie cudownie cudownie. Gratulacje i ciesz się swoim cudem. I proszę i całować Księżniczkę od Ciotki forumowe i pochwalić się jakie imię wybraliście! ❤

reklama
Do góry