reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny gratulacje czy "udało się " chyba dopiero będą jak to maleństwo przyjdzie na świat zdrowe i w pelni sil...
Niby jesteśmy tyle do przodu ale droga jeszcze tak daleka i nie wiadoma...
W każdym razie dziękuję za komentarze trochę bałam się odbioru , ale poczuwam sie do tego, aby dzielić się z wszystkimi co zostało u mnie zastosowane ... no i tak zrobiłam , bo wiara ze komuś dam jakąś wskazówkę jest budująca .
Co mi zostało na sercu to zostało dlatego nadal bede gdzieś tam podczytywać i kibicować , z odskoku bo wierzę ze dla każdej z Was gdzieś tam jakies wyjście jest , jednak jesli mam byc szczera nie czuje się żeby na wątek wrócić i zabierać głos w jakiejkolwiek kwestii .
Jeśli bedzie potrzeba można mnie wywolywac ale chyba moja wiedza kończy się nie dalej niż Wasza .

Życzę samych dobrych dni i siły, która każdej z nas jest potrzebna

Maciejka ciągle śledzę i pytam czy to juz ...
Szczęśliwego rozwiązania niech Twój cud ujzy światło dnia i buziunie mamy ;*

Bertha Tobie szczególnie mówię aby żadne słowa lekarzy nie odbierały Ci wiary w to , że się uda ...
Jeśli nie tak to są inne metody jeszcze , oczywiście każda do siebie wie na ile jest gotowa i jak daleko jest w stanie się posunąć .
W każdym razie życzę Ci abyś doczekała się i swojego promyczka , i każda która czeka

@roxie123 - gratuluje z calego serducha i życzę szczesliwego rozwiazania[emoji5]

Dziewczyny potrzebuje Waszej rady - dzis mialam usuwana 8. Zabieg trwal ponad 2godz i skonczylo sie dlutowaniem i to z problemami. Napuchlam okropnie. Dostalam antybiotyk i ecorton tak niby przeciwalergicznie by pomogl na regeneracje nerwow czy jakos tak. Ecorton mam brac 5mg:
2dni po 1x 4tabl czyli jednorazowo 20mg
2dni 1x 2 tabl tj 10mg
2 dni 1×1 tabl
I moje pytanie - czy moge od razu tak zapodac sobie 20mg jednorazowo czy powinnam powoli?
Nie bralam tego leku w ciazy i pamietam jak pisalyscie ze brac rano i powoli zd wzglddu na nadnercza. Dobrze kojarze?
Doradzcie mi bo sie waham czy to w ogole brać.

Pozdrawiam Was wszystkie i nieustannie podczytuje i trzymam za Was kciuki. Nie pisze bo nie mam az takiej wiedzy jak Wy wiec nie bardzo umiem doradzic. Mimo ze moj synek ma juz ponad 2 lata to jakos nie potrafie zapomniec i nie wchodzic tutaj na forum. Bardzo Wam kibicuje bo nie znam wiekszych fighterek niż Wy dziewczyny [emoji5]

Dziewczynki mądre głowy! Czy wiadomo wam coś na temat poziomu NK - jak one się zachowują w cyklu na antykoncepcji? Czy one są np na tym niższym poziomie jak w normalnym cyklu przed owu? Albo jak są cykle bezowulacyjne, to czy one w 2 połowie cyklu też wzrastają czy nie?

@dżoasia nie wiem jak się zachowują przy antykoncepcji i w cyklu bezowulacyjnym, ale jak taki mi się trafił i zapytałam Pasnika czy robić czy czekać muediac, kazał odczekać. Napisał, ze przy cyklu bez owu wynik będzie niemiarodajny nic nie powie.

@Kitki z tego co wiem, to wziecie od razu duzej dawki nie przeszkadza. Sama mialam 15. Wazne by powoli odstawiac a nie od razu bo wtedy mozna zablokowac nadnercza

@dzoasia na nk sie nie znam

reklama
Do góry