@Maciejka78 ha ha to pieknie malutka na swiecie tyle na nia czekalas i bezimienna hihi , ale to nienajwazniejsze. Fantastycznie ze mialas lekki porod. Gratuluje mamusiu .
reklama
@Maciejka78 Gratulacje !!!!
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Teraz to i ja się popłakałam serdeczne gratulacje właśnie czekałam na ten opis to jest coś niepowtarzalnego cieszymy się ogromnie ściskamy mamę i malutką.Imie nadal nie wybrane ha ha a ja dzis nie usne lezy kolo mnie a ja mam lzy szczescia i niedowierzam Dziewczeta walczcie bo warto nawet 5 lat tak jak to bylo o nas.
Dziękujemy z calego serca za wsparcie, mysli i modlitwe Kochane :***
roxie123
Fanka BB :)
Serdeczne gratulacje ♡Imie nadal nie wybrane ha ha a ja dzis nie usne lezy kolo mnie a ja mam lzy szczescia i niedowierzam Dziewczeta walczcie bo warto nawet 5 lat tak jak to bylo o nas.
Dziękujemy z calego serca za wsparcie, mysli i modlitwe Kochane :***
Mogę sobie tylko wyobrazić Twoja radość i te piękne chwile . Cieszcie się sobą to Wasz czas .
Niech malenstwo rośnie zdrowo
@Maciejka78 gratulacje!!!
Ciesze sie, że tak szybko porod a mowilam, że oxy nie takie złe
Ja tez mialam gwiazdy i przez 3 dni musialam chodzic pod prysznic z M:*
Ciesze sie, że tak szybko porod a mowilam, że oxy nie takie złe
Ja tez mialam gwiazdy i przez 3 dni musialam chodzic pod prysznic z M:*
U
użytkownik m
Gość
@Maciejka78 gratuluje, cudowne wieści, zapewne teraz przeżywacie naj piekniejszejsze chwile, Tobie życzę dużo siły a córcia niech rosnie zdrowo
reklama
@Maciejka78 placz, patrz, a potem... tylko milosc. Cudownie kochana, cieszcie sie soba [emoji8]
Podziel się: