reklama
@roxie123 to to conajmniej nowela a pomijając ten drobny szczegół i moje % po "forum ekonomicznym" bardzo się cieszymy ze napisałaś i ze w twoim brzuszku rośnie mała istotka ♡
@bertha sama nie wiem co Ci napisać? Zarówno tobie jak i @Marthi @czarna_mala czy @burczuś. Chyba tylko tyle że mentalnie was wspieram i pamiętam ♡
@bertha sama nie wiem co Ci napisać? Zarówno tobie jak i @Marthi @czarna_mala czy @burczuś. Chyba tylko tyle że mentalnie was wspieram i pamiętam ♡
N
Napisze Ci z domku bo czopki miałamDziewczyny co na hemoroidy można w ciąży przez te zaparcia dostałam.(
matylda23
Fanka BB :)
@magda1208 , posterisan h w czopkach. Ja się długo wzbraniałam, ale jak mi pękł hemoroid i zobaczyłam pełno krwi, zmieniłam zdanie. pomógł
magda1208
Czy one są na receptę.?@magda1208 , posterisan h w czopkach. Ja się długo wzbraniałam, ale jak mi pękł hemoroid i zobaczyłam pełno krwi, zmieniłam zdanie. pomógł
reklama
aspekt
Posterisan H jest na receptę. Szczerze mówiąc, ja tego nie biorę w ciąży. Bez recepty jest zwykły Posterisan, ale wg mnie on nie daje ulgi. Procto-glyvenol jest od II trymestru dozwolony i bez recepty. Fajnie łagodzi ból i swędzenie (ma lidokainę), ale takich poważnych zastojów krwi nie zwalczy. Trzeba o diecie pamiętać i piciu wody, żeby nie było zaparć.Czy one są na receptę.?
Link do: Preparaty stosowane w leczeniu hemoroidów w czasie ciąży i karmienia piersią
Podziel się: