reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 to to conajmniej nowela :D a pomijając ten drobny szczegół i moje % po "forum ekonomicznym" :D bardzo się cieszymy ze napisałaś i ze w twoim brzuszku rośnie mała istotka ♡
@bertha sama nie wiem co Ci napisać? Zarówno tobie jak i @Marthi @czarna_mala czy @burczuś. Chyba tylko tyle że mentalnie was wspieram i pamiętam ♡

reklama
Czy one są na receptę.?
Posterisan H jest na receptę. Szczerze mówiąc, ja tego nie biorę w ciąży. Bez recepty jest zwykły Posterisan, ale wg mnie on nie daje ulgi. Procto-glyvenol jest od II trymestru dozwolony i bez recepty. Fajnie łagodzi ból i swędzenie (ma lidokainę), ale takich poważnych zastojów krwi nie zwalczy. Trzeba o diecie pamiętać i piciu wody, żeby nie było zaparć.
Link do: Preparaty stosowane w leczeniu hemoroidów w czasie ciąży i karmienia piersią

Do góry