reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny jestem po wizycie bo krwawiłam żywą krwią. Zarodek z serduszkiem pani doktor powiedziała,że nie jest w stanie powiedzieć jak to się potoczy.
Jestem przerażona ale wiem, że nic więcej nie możemy zrobić tylko czekać i to jest straszne. Cały czas bolą jajniki czasami brzuch. Macica kuje i jakby pulsowało coś w niej.
Momentami czuje się jak balon głowa boli. Mdłości brak .Dużo leżę i jestem słaba.
Madzia jest nadzieja ze bóle i krwawienie minie a wtedy będziesz się cieszyć piękna fasolka bierz dużo progesteronu i resztę leków odpoczywaj dużo pomodle się za Was

reklama
@Auri_a tak, ale to co u mnie przyrasta to i tak duuużo za mało....
@magda1208 wiem, co przeżywasz... ale naprawdę krwawienia mają bardzo różną przyczynę i bardzo często kończy się na wielkim strachu. Zaciskam wielkie

A ja zaraz idę na rodzinną imprezę i będę musiała tam jakoś wytrzymać...

@magda1208 cale te nasze ciąże są takim oczekiwaniem...
Tak jak dziewczyny piszą dużo progesteronu i powolutku do przodu liczę ze w kierunku szczęśliwego rozwiązania
A dr mówi czemu to krwawienia?

Dziewczyny jestem po wizycie bo krwawiłam żywą krwią. Zarodek z serduszkiem pani doktor powiedziała,że nie jest w stanie powiedzieć jak to się potoczy.
Jestem przerażona ale wiem, że nic więcej nie możemy zrobić tylko czekać i to jest straszne. Cały czas bolą jajniki czasami brzuch. Macica kuje i jakby pulsowało coś w niej.
Momentami czuje się jak balon głowa boli. Mdłości brak .Dużo leżę i jestem słaba.
Biore nospe i aspargin i magnella.
W którym tygodniu jesteś? Jakiegoś krwiaka znalazła? Progesteronu żadnego nie bierzesz? Mój dzidziuś jakieś 6 krwawień żywą krwią przeżył, ale łatwo mi nie jest.
Edit: teraz doczytałam, że bierzesz Acard, Duphaston i Luteinę.

Ostatnia edycja:
@Asiula11111 a sprawdzalas na tej stronie co Ci wysłałam jak tam jest z przyrostem?

Na zatoki: ugotować ziemniaka stluc wsadzić w pończochy i obwiazać do około głowy oczywiście ziemniak ma być w miejscu głowy i tak czy razu dziennie piec dni. powinno przejść na dobre :)

@dżoasia taaak złoty środek :)
Auri_a ... ;) to jak? :D siurek czy sikula? :D

@magda1208 , trzymam mocno kciuki za pozytywny rozwój. Krwawienia mogą być od heparyny czy acardu, choć wiem jaki to straszny stres :( cieszę się bardzo z serduszka pod Twoim

reklama
Do góry