reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Auri_a to się nam chyba dopiero zdjęciem po porodzie pochwali :). Trzymamy kciuki do końca :)
@Asiula11111 a u Ciebie za ten początek.
@aspekt nie udało mi się wyggoglować tej dietetyki, na razie na 3 dni żarełko będzie :). A jutro na odchodne przed dietą idziemy na mega wyżerkę na sushi jeszcze :).
@magda1208 życzę, żeby te paskudne sytuacje się u Ciebie skończyły i żebyś mogła cieszyć się tą ciążą :)
@czarna_mala @mała79 @marzycielka81 co u Was?

reklama
Cześć dziewczyny :)
Mam kilka pytań odnośnie oddania kosmowki zabezpieczonej w soli fizjologicznej do badan do genesis . Czy jest tu jakaś z was, która robiła badanie komórek macierzy?
Jestem po 4 poronieniach , w czwartek byłam łyżeczkowana, a w piątek zawiozłam materiał do Poznania . Teraz tak czy to badanie w 100% da mi pewność, ze kolejna ciąża zakończy się sukcesem ? Czy tylko wykluczy wady genetyczne w płodzie ? I dalej nie będę wiedziała na „czyn stoję”? Co mam dalej robić ?jakies kolejne badania ? Co sądzicie ? Umówiona jestem do genetyka , do poznania , na 05.06 , ale co dalej ? Nie ukrywam, ze powoli już tracę nadzieje, ze będę miała kiedyś dziecko bo przecież ile można ...

Witaj @Klaudia_1992. Niestety badanie materiału nie da ci gwarancji że kolejna ciąża zakończy się sukcesem. Da ci tylko wiedzę co było nie tak z tą ciążą, czy były jakieś wady. Napisz coś więcej o sobie: na jakim etapie kończyły się twoje ciążę i jakie badania masz zrobione. Doradzimy ci w kwestii diagnostyki.

Super, ze jesteście :) jestem mega wdzięczna.
Pierwsze poronienie to 5 tydzień , samoistne .
Drugie 10.02.2017 poronienie 7/8 tydzień, samoistne .
Trzecie 01.01.2018 poronienie 5 tydzień, samoistne.
Czwarte 03.05.2018 9 tydzień i 4 dni ,lyżeczkowanie macicy , ponieważ nie wyczuwalne było tętno płodu oraz bardzo duzy pęcherzyk żółtkowy- czyli wady genetyczne .

Ostatnia edycja:
Super, ze jesteście :) jestem mega wdzięczna.
Pierwsze poronienie to 5 tydzień , samoistne .
Drugie 10.02.2017 poronienie 7/8 tydzień, samoistne .
Trzecie 01.01.2018 poronienie 5 tydzień, samoistne.
Czwarte 03.05.2018 9 tydzień i 4 dni ,lyżeczkowanie macicy , ponieważ nie wyczuwalne było tętno płodu oraz bardzo duzy pęcherzyk żółtkowy- czyli wady genetyczne .
Witaj. Odpisałam Ci również na ciazach po poronieniu. Tutaj również wklejam Ci link do wątku w którym możesz znaleźć dużo wskazówek dotyczących diagnostyki, lekarzy, walce i udanych ciazach. Bardzo mi przykro że przeszlas tyle, ale wierzę że do czekasz się szczęśliwej ciąży. Zostań z nami :-*

Witaj. Odpisałam Ci również na ciazach po poronieniu. Tutaj również wklejam Ci link do wątku w którym możesz znaleźć dużo wskazówek dotyczących diagnostyki, lekarzy, walce i udanych ciazach. Bardzo mi przykro że przeszlas tyle, ale wierzę że do czekasz się szczęśliwej ciąży. Zostań z nami :-*
Obyś miała racje : * zostanę na pewno . Tutaj przynajmniej znajdę pomoc . Bo u lekarzy ciężko ...

reklama
Obyś miała racje : * zostanę na pewno . Tutaj przynajmniej znajdę pomoc . Bo u lekarzy ciężko ...
Klaudia idź do swojego lekarza i zobacz co Ci zaproponuje, jeżeli nie będzie chętny do diagnostyki to szukaj innego lekarza, wiele dziewczyn szukalo długo dobrego lekarza, wiele jeździ do kilku najbardziej znanych w Polsce i przemierzają setki kilometrów ale przynosi to efekt. [emoji8]

Do góry