reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia jeśli moge to sie wtrące odnośnie pudełkowej diety, od lutego jestem na 1500 kcal +silownia = -10 kg, jestem z 3-miasta wiec u Ciebie tej firmy nie ma ( chyba ze jakis oddzial) ale polecam sprobowac. Na poczatek maz wykupil sobie i mi na miesiac, zeby sprawdzic, potem na 3 msc’e bo im dluzej tym taniej. 5 posilkow dziennie, jem co 3 h. A jaka wygoda w gotowaniu .... wody na herbate

reklama
@dżoasia kochana te 500 to zostanie jak polowe z bodychiefa wywalę ;) i dlatego zrobię zakupy żeby nie umrzeć ;) Ja obstawiam wersje 1200-1300 kcal. Na takuej diecie już kuedys byłam i sie świetnie czułam. Msm ją zresztą rizpisaną, tylko nie chce mi sie górować teraz, bo będę podjadać :/ zależy mi na tym, żeby zrzucić pierwsze 2-max 3 kg, a potem już zwykle moje żywienie. Ostatnio dobiłam się chipsami i emenemsami w ilościach hurtowych. A okazuje się, ze nue można ich już jeść bezkarnie mając 40 lat ;)
Kochana, pierwsze 2-3kg to schodzi woda. Tak w ramach ciekawostki raki efekt mozna osiagnac po prostu doobrze sie nawadniajac (podstawa to 30ml/kg masy ciala). Ale wiadomo, troche zdrowszego jedzenia zawsze jest ok;) tylko jak juz bedziesz konczyc dietowanie to tez musisz stopniowo wracac do normalnego jedzenia, coby efektu jajco nie bylo ;) tak dla bezpieczenstwa powinno sie zwiekszac kalorycznosc o ok 100kcal tygodniowo.

@marshia jeśli moge to sie wtrące odnośnie pudełkowej diety, od lutego jestem na 1500 kcal +silownia = -10 kg, jestem z 3-miasta wiec u Ciebie tej firmy nie ma ( chyba ze jakis oddzial) ale polecam sprobowac. Na poczatek maz wykupil sobie i mi na miesiac, zeby sprawdzic, potem na 3 msc’e bo im dluzej tym taniej. 5 posilkow dziennie, jem co 3 h. A jaka wygoda w gotowaniu .... wody na herbate
Uuooo! No to piekne efekty! Zazdro;) ja to taki szewc w dziurawych butach:p ale jak juz kiedys zmienie ta robote to se bede zamawiala zestaw pod drzwi:D

Hej mam pytanie do dziewczyn ktore mecza sie z przewleklymi zatokami? macie jakies psoosby zeby sie tego pozbyc raz nha zawsze????

@marshia Ostatnio widziałam, że sąsiedzi zamawiają z firmy Dietykieta (zwróciłam uwagę na przewrotną nazwę), ale nie znam ich (sąsiadów), więc nie spytam, czy są zadowoleni.

Hej dziewczyny, a jednak nie wytrzymałam i zrobiłam betę, bo ciążowe objawy już totalnie zanikły, cycki całkiem opadły i pomyślałam, że pewnie zobaczę spadającą betę, a a tu 7731,00...
Cały czas rośnie, ale stanowczo za mało jak na 7t2d!!!! Czy ten koszmar się w końcu skończy?

@Asiula11111 a sprawdzalas na tej stronie co Ci wysłałam jak tam jest z przyrostem?

Na zatoki: ugotować ziemniaka stluc wsadzić w pończochy i obwiazać do około głowy oczywiście ziemniak ma być w miejscu głowy i tak czy razu dziennie piec dni. powinno przejść na dobre :)

@dżoasia taaak złoty środek :)

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie bo krwawiłam żywą krwią. Zarodek z serduszkiem pani doktor powiedziała,że nie jest w stanie powiedzieć jak to się potoczy.
Jestem przerażona ale wiem, że nic więcej nie możemy zrobić tylko czekać i to jest straszne. Cały czas bolą jajniki czasami brzuch. Macica kuje i jakby pulsowało coś w niej.
Momentami czuje się jak balon głowa boli. Mdłości brak .Dużo leżę i jestem słaba.
Biore nospe i aspargin i magnella.

Ostatnia edycja:
Do góry