reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia jeśli moge to sie wtrące odnośnie pudełkowej diety, od lutego jestem na 1500 kcal +silownia = -10 kg, jestem z 3-miasta wiec u Ciebie tej firmy nie ma ( chyba ze jakis oddzial) ale polecam sprobowac. Na poczatek maz wykupil sobie i mi na miesiac, zeby sprawdzic, potem na 3 msc’e bo im dluzej tym taniej. 5 posilkow dziennie, jem co 3 h. A jaka wygoda w gotowaniu .... wody na herbate

reklama
@dżoasia kochana te 500 to zostanie jak polowe z bodychiefa wywalę ;) i dlatego zrobię zakupy żeby nie umrzeć ;) Ja obstawiam wersje 1200-1300 kcal. Na takuej diecie już kuedys byłam i sie świetnie czułam. Msm ją zresztą rizpisaną, tylko nie chce mi sie górować teraz, bo będę podjadać :/ zależy mi na tym, żeby zrzucić pierwsze 2-max 3 kg, a potem już zwykle moje żywienie. Ostatnio dobiłam się chipsami i emenemsami w ilościach hurtowych. A okazuje się, ze nue można ich już jeść bezkarnie mając 40 lat ;)
Kochana, pierwsze 2-3kg to schodzi woda. Tak w ramach ciekawostki raki efekt mozna osiagnac po prostu doobrze sie nawadniajac (podstawa to 30ml/kg masy ciala). Ale wiadomo, troche zdrowszego jedzenia zawsze jest ok;) tylko jak juz bedziesz konczyc dietowanie to tez musisz stopniowo wracac do normalnego jedzenia, coby efektu jajco nie bylo ;) tak dla bezpieczenstwa powinno sie zwiekszac kalorycznosc o ok 100kcal tygodniowo.

@marshia jeśli moge to sie wtrące odnośnie pudełkowej diety, od lutego jestem na 1500 kcal +silownia = -10 kg, jestem z 3-miasta wiec u Ciebie tej firmy nie ma ( chyba ze jakis oddzial) ale polecam sprobowac. Na poczatek maz wykupil sobie i mi na miesiac, zeby sprawdzic, potem na 3 msc’e bo im dluzej tym taniej. 5 posilkow dziennie, jem co 3 h. A jaka wygoda w gotowaniu .... wody na herbate
Uuooo! No to piekne efekty! Zazdro;) ja to taki szewc w dziurawych butach:p ale jak juz kiedys zmienie ta robote to se bede zamawiala zestaw pod drzwi:D

Hej mam pytanie do dziewczyn ktore mecza sie z przewleklymi zatokami? macie jakies psoosby zeby sie tego pozbyc raz nha zawsze????

@marshia Ostatnio widziałam, że sąsiedzi zamawiają z firmy Dietykieta (zwróciłam uwagę na przewrotną nazwę), ale nie znam ich (sąsiadów), więc nie spytam, czy są zadowoleni.

Hej dziewczyny, a jednak nie wytrzymałam i zrobiłam betę, bo ciążowe objawy już totalnie zanikły, cycki całkiem opadły i pomyślałam, że pewnie zobaczę spadającą betę, a a tu 7731,00...
Cały czas rośnie, ale stanowczo za mało jak na 7t2d!!!! Czy ten koszmar się w końcu skończy?

@Asiula11111 a sprawdzalas na tej stronie co Ci wysłałam jak tam jest z przyrostem?

Na zatoki: ugotować ziemniaka stluc wsadzić w pończochy i obwiazać do około głowy oczywiście ziemniak ma być w miejscu głowy i tak czy razu dziennie piec dni. powinno przejść na dobre :)

@dżoasia taaak złoty środek :)

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie bo krwawiłam żywą krwią. Zarodek z serduszkiem pani doktor powiedziała,że nie jest w stanie powiedzieć jak to się potoczy.
Jestem przerażona ale wiem, że nic więcej nie możemy zrobić tylko czekać i to jest straszne. Cały czas bolą jajniki czasami brzuch. Macica kuje i jakby pulsowało coś w niej.
Momentami czuje się jak balon głowa boli. Mdłości brak .Dużo leżę i jestem słaba.
Biore nospe i aspargin i magnella.

Ostatnia edycja:
Do góry