reklama
Totois30
Fanka BB :)
@olaa90 dziewczyny chyba pisały ze ana jest przeciwskazaniem do szczepien. Pamietam to info bo sama mam ana i wiem ze w takim razie szczepienia nie dla mnie:/ a wiesz jakie przeciwciała sa u Ciebie wysokie w profilu ANA? Toczen tez wchodzi w remisje i kobitki maja zdrowe dzieci ale jako ze objawow nie masz to chyba u Ciebie nie bedzie tocznia..
matulkaa
@marshia, @marzycielka81 proszę mi się tu nie licytować na AMH [emoji13] jestem lepsza [emoji13][emoji13][emoji13] 0,42 i co z tego, skoro teraz tulę moje szczęście [emoji4] czego i wam życzę [emoji8]
@olaa90 na szczepienia czekałam koło trzech tygodni, ale uwarunkowane to było oczekiwaniem na jeden z wyników kwalifikujących do szczepień. Tak, szczepienia są wykonywane w konkretne dni, jest limit osób na daną datę. Ale co do szczegółów, wszystkiego dowiesz się na miejscu. Jeśli się zdecydujesz od razu zostaniesz zapisana na trzy terminy. Ale zaznaczam, że ja byłam jego pacjentką rok temu, może coś od tamtej pory się zmieniło. Ostatnio któraś pisała o wizycie dopiero w maju, a ja czekałam na pierwszą wizytę tylko miesiąc. Może ilość zainteresowanych wzrosła.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@olaa90 na szczepienia czekałam koło trzech tygodni, ale uwarunkowane to było oczekiwaniem na jeden z wyników kwalifikujących do szczepień. Tak, szczepienia są wykonywane w konkretne dni, jest limit osób na daną datę. Ale co do szczegółów, wszystkiego dowiesz się na miejscu. Jeśli się zdecydujesz od razu zostaniesz zapisana na trzy terminy. Ale zaznaczam, że ja byłam jego pacjentką rok temu, może coś od tamtej pory się zmieniło. Ostatnio któraś pisała o wizycie dopiero w maju, a ja czekałam na pierwszą wizytę tylko miesiąc. Może ilość zainteresowanych wzrosła.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
olaa90
@Totois30 nic z tego nie wiem, ana 3 mam coś takiego .... ale dr P powiedział,ze jemu to wyglada na jakiś toczeń rumieniowy ale ana 1 miałam ujemne 4 miesiące temu a teraz się coś uruchomiło ... a ja kilka lat temu miałam takie skórne epizody , nic pozatym , mam zaznaczone w Pcna ale nie wiem co to ko na samym dole oznacza
@matulkaa mnie na 1 wizytę właśnie na maj umówiła w 1 wersji kobieta,ale jedna dobra dusza odstąpiła mi wizytę i mam już 04.04 dziękuje raz jeszcze, na wizytę się wybiorę choćby nawet przez wzgląd na ana ...
@matulkaa mnie na 1 wizytę właśnie na maj umówiła w 1 wersji kobieta,ale jedna dobra dusza odstąpiła mi wizytę i mam już 04.04 dziękuje raz jeszcze, na wizytę się wybiorę choćby nawet przez wzgląd na ana ...
Załączniki
Ostatnia edycja:
marshia
czarna_mala
Nie wiem jak wy, ale ja już wiem czemu moje endo wcale nie przyrasta po winie, bo to bujda na resorach oparta na starych badaniach, nowe badania mówią wręcz przeciwnie, że wino hamuje wzrost endo polecam o tym artykuł:
Link do: Wino na endometrium. Jak poprawić endometrium
No chyba, że pijecie ok. 5l dziennie to wtedy ma sens [emoji23]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
reklama
marshia
Nie wiem jak wy, ale ja już wiem czemu moje endo wcale nie przyrasta po winie, bo to bujda na resorach oparta na starych badaniach, nowe badania mówią wręcz przeciwnie, że wino hamuje wzrost endo polecam o tym artykuł:
4,8 l dziennie???? O F.ck!
A tak serio to czemu sieją nowymi badaniami niepewność ...... Ja od czwartku łoję wino w ilościach hurtowych. Właśnie miałam zasiąść do tego rytuału Wino świeżo rozpoczęte wczoraj, wiec go szkoda
Podziel się: