reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

:o:o:o 4,8 l dziennie???? O F.ck! :D
A tak serio to czemu sieją nowymi badaniami niepewność :mad:...... Ja od czwartku łoję wino w ilościach hurtowych. Właśnie miałam zasiąść do tego rytuału :D Wino świeżo rozpoczęte wczoraj, wiec go szkoda :p
To pij pij, zawsze lepiej ukrwiona będziesz :) a ja już wiem, czemu mi ono nie pomaga [emoji23] natomiast pestki z dyni czy migdały serio działały ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@olaa90 to na dole to jakiś pasek testowy, też to mam tak :) u mnie dsdna ale słabsze niż u ciebie, bo tylko na +, a w opisie ana2 mam że nieliczne przeciwciała dsdna. Spokojnie, lekarz to obejrzy i będzie wiedział co robić :* nie myśl już tyle o tym :*

Czesc dziewczyny:) czasem Was podczytuje i teraz nasunęło mi sie pytanie odnosnie endometrium. Ja tez probuje winka, migdalow i orzechów, ogólnie i tak jest kiepskie. A czy wiecie cos na temat picia aloesu na endo? Ja probowalam i chyba troche pomogło, ale nie mam wiedzy na jego temat, czy moze zaszkodzić? Z gory dziekuje za odpowiedź.:)

@marshia ja poki co sie zastanawiam czy nie brac zaraz po owu po prostu skoro naprawde mam problem zakrzepowy. A do testu daleko.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 to pewnie ja będę miała więcej tych przeciwcial niż ty w tym drugim ana :( to musiało mi się aktywować w ciąży , poprzednie ana 1 robiłam 2 tyg przed ostatnia ciąża i było ujemne :( no cóż.... buziaki kochana ;*

@czarna_mala a co Ci kaza brac na te bóle brzucha skurczowe? Bo u mnie tez takie skurcze ze cos se chyba wezme
Pić meliskę ;) ale ja żrem nospe lub nospe max jak tak już konkret boli i na początku wtykałam sobie Scopolan doodbytniczo i on działał najszybciej [emoji108]

@Frezja_1 słyszałam, że aloes dobry na wszystko, więc może i na endo będzie działał ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Kwiatuszekk23 gratulacje [emoji8]
@marshia my narazie naturalnie. Za 6 dni mam termin @. Potem mam zamiar wziasc clo ( czyt. lamette od dobrej duszyczki [emoji8]), no i moze iui zeby czasu nie tracic, nie wiem czy chce inv a mam tylko 2 cykle na to. Gin nic nie mowil poki co. A od czerwca znowu szczepienia.
@iveo przeoczylam jakis pozytywny tescik ? [emoji48]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dżoł ja dopiero po owu ale u mnie problem zakrzepowy naprawde jest wiec może warto wziac Clexane od owu jak @kas90
Dziewczyny zrobiłam pierwszy zastrzyk Clexane. Takie pieczenie zaraz po jest normalne?
Nie mogłam chwycić takiego fałdu skóry jak laska na filmiku bo mam wszedzie tluszcz ale to chyba nie przeszkadza nie?

Do góry